Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 21:39
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
gdybys czytal ze zrozumieniem to zauwazylbys ze ktos im przyslal ten projekt, a nie SKWK robilo.. a skoro jestes taki kozak to na pewno do dnia wyslesz im swoja propozycje

acha, i gdybys nie wiedzial to photoshop jest jednym z najlepszych programow graficznych na swiecie
Coż za nadinterpetacja mojego postu.
1. Wiem że nie ich projekt ale skoro stwierdzili że jest warty rozważenia i umieścili w internecie to pogratulować

2. Nie wyśle żadnej propozycji. Co do mojego wyboru to już napisalem co by wg mnie pasowało obecnie najlepiej do tych trzech pozostalych trybun i nie będę powtarzał... że to kratownica

3. Mogłem napisać że w paintcie ale stwierdziłem ze taka grafika postaci by była ciężka do zrobienia w paincie wiec napisałem że photoshop. Ale nie widzę zebym gdzieś napisał że pgoto shop jest słaby. Może zostało niezręcznie uchwycone.

filip74 napisał(a):Wyświetl post
Jak była mowa o wzorze na wschodnią to wysłał im znaczy do SKWK kopie układanego już wzoru z Legii , a jak się przy nim upierał . Teraz znowu całą trybunę chce na niebiesko zapominając że czerwony też jest w naszych barwach .

Przestańsię powtarzac po raz 10 bo co chwila tylko krytykujesz a sam nic nie zrobiłes. Co chwile jak jest o projekcie to wyskakujesz z tym samym tekstem jakby cie ktoś zaprogramował.
Ja chce całą trybune na niebiesko A potrafisz się do jakiegoś posta odnieść czy tak sobie od rzeczy mamroczesz pod nosem?

Przepraszam bardzo ale tego dzieciaka to już mam po dziurki w nosie z tym ciągłym powtarzaniem (o tobie pisze filip74)

SKWK już się wykazało swoją koncepcją i teraz będę jak najbardziej pilnował tego co jest proponowane na główną
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.07.2010 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując