Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2010, 16:20
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
http://www.uclpredictions.ucoz.com/0910/el1011.htm
Podstawiłem te druzyny które powinny sie znalesc w 4 rundzie( poprostu wg rankingu wrzuciłem je po kolei do grup tak jak to był w zeszłym roku) i wyszło mi że potencjalnymi druzynami w 4 rundzie moga być VFB , Club Brugge, Lokomotiv Moscow, CSKA Sofia. Jestem ciekaw czy cokolwiek trafie, jeśli oczywiści przejdziemy Szawle i Azerów bo przeciez nikogo nie mozna lekceważyć.
Powiedz lepiej na jakiej podstawie stworzyłeś ten podział bo jestem ciekaw. Poza tym nigdy tak nie ma że wszystkie rozstawione drużyny przechodzą dalej.

anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli dobrze pamiętam to Uefa powiedziała jasno ... jeżeli nasz klub chce zmienić stadion na kolejne rundy to musi nastąpić zgłoszenie do 21 lipca, jeżeli stadion nie będzie spełniał wymogów to nie będziemy na nim grać ani w III rundzie ani w IV tym bardziej, co najwyżej dopiero w grupowej jeśli nam pozwolą ;]
Nie jestem tego taki pewien. Co do III rundy to sie zgadzam ale przed IV rundą też można zgłosić obiekt szczególnie że coś mi mówi że w IV rundzie na Hutniku nie będziemy mogli grać

A ty @krytyk nie bądź taki mądry i wróć na forum drezyniarza. Tam ci nawet przyznają racje