Blaszczu16 napisał(a):

|
Trzeba to jasno powiedzieć! Najważniejsze 2 mecze w tym roku rozegramy 19 sierpnia i 26 sierpnia. Będzie to decydujący dwumecz o być albo nie być w pucharach. Przede wszystkim ważne jest losowanie rywala w IV rundzie eliminacyjnej Ligi Europejskiej, które odbędzie się 6 sierpnia o godzinie 13 czasu polskiego. Druga sprawa to lepiej wylosować pierwszy mecz na wyjeździe, gdyż u siebie zawsze lepiej gonić wynik niż na wyjeździe, a jak będzie dogrywka czy rzuty karne to doping własnych kibiców na pewno pomaga ( Choć nam niestety z Valarengą nie pomógł ;/, ale są i pozytywniejsze przykłady jak z Realem Saragossą). Możecie mówić, że Levadia powinna każdego nauczyć pokory, ale mam to w dupie. Takich Azerbejdżanów to powinniśmy klepać jak kadra swego czasu, więc liczę, że ich przejdziemy.Ten dwumecz będzie o wiele ważniejszy od pojedynków z Lechem, Legią czy z Cracovią. Wygrana w ligowych meczach nie da nam takiego zastrzyku gotówki i takiej reklamy w mediach i prasie jak awans do fazy grupowej Ligi Europejskiej. W tamtym sezonie za awans do grupy, UEFA płaciła, jak się nieoficjalnie mówiło mniej więcej tyle ile wzięliśmy za Marcelo - ponad 3 mln euro. I na koniec stadion. Musi być już przygotowany na 4 rundę, bo na Hutniku taki ch*j będzie, a nie faza grupowa.
|
http://www.uclpredictions.ucoz.com/0910/el1011.htm
Podstawiłem te druzyny które powinny sie znalesc w 4 rundzie( poprostu wg rankingu wrzuciłem je po kolei do grup tak jak to był w zeszłym roku) i wyszło mi że potencjalnymi druzynami w 4 rundzie moga być
VFB , Club Brugge, Lokomotiv Moscow, CSKA Sofia. Jestem ciekaw czy cokolwiek trafie, jeśli oczywiści przejdziemy Szawle i Azerów bo przeciez nikogo nie mozna lekceważyć.