Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 22:31
ChG napisał(a):Wyświetl post
Tylko trzeba sobie odpowiedzieć tutaj na jedno pytanie: Jaki zawodnik ściągałby ludzi na trybuny? Zapewne taki, który błyszczy w europejskim klubie i reprezentacji, kosztuje kilka milionów euro i zapewne... nie chce przejść do Wisły, bo albo gra już w dobrym klubie albo lepsze od Wisły kluby starają się o jego angaż.
Naprawdę nie wiem jaki zawodnik mógłby dogodzić kibicom. Tzn. nie mam na myśli żadnego nazwiska w tym momencie.
Kolego - wyszukiwanie klubowi takich zawodników to nie moja brocha. Gdybym mógł decydować to zapewne - wzorem Turków - próbowałbym nakłonić do gry u nas jakiegoś podstarzałego gwiazdora, kogoś z nazwiskiem. Taką poltyką liga turecka szybko wyrobiła sobie niezłą markę.

Spartan - ja o tym doskopnale wiem. Uważam jednak, że na takiego "gwiazdora" naprawdę warto wydać spore pieniądze (na kontrakt, płacić za niego pewnie nie było by trzeba - z reguły są do wzięcia jako wolni zawodnicy). To pod względem marketingowym dało by nam niesamowitego kopa, a pewnie i sportowo było by bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 17.07.2010 o godz. 22:40.
Odpowiedz cytując