wolfy napisał(a):

|
I o ile żaden zagraniczny klub po jednej rundzie u nas się po niego nie zgłosi (raczej nie ten kaliber zawodnika), to jeżeli wypadnie dobrze w lidze może nam go podebrać Polonia, Amika lub Legia.
|
Faktycznie moze to być choćby i konkurent z krajowych boisk ale mimo wszystko znając menagerów piłkarskich mozna się spodziewać, że dajmy na to takiemu Chavezowi znajdą klub choćby w srugiej lidze włoskiej ;/
Ale takie wypożyczenia spowodowane są kulejącym scautingiem, który mam nadzieję zostanie rozwinięty w najbliższym czasie, a to z kolei zaowocuje pewnością co do pozyskiwanych graczy czyli natychmiatowym transferem, a nie wypożyczeniem.
spirit napisał(a):

|
A Ciebie, podobnie jak i mnie, jutro może pieprznąć samochód na pasach. Albo Estonia wypowie nam wojnę. Albo odkryją u nas złoża ropy naftowej pod Nowa Hutą.
|
Tyle, że tym razem Wolfy ma pełną rację, bo sytuacja przedstawia się w podobny sposób jak oficjalne przedstawienie listy transferowej, a na dodatek pozwolenie konkurentom na przyjrzenie się potencjałowi/umiejętnościom zawodnika. I dajmy na to taki p.Wojciechowski przebije naszą ofertę(kontrakt) dwukrotnie i ciekaw jestem co zrobi stranieri...