polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):

|
Naprawdę wierzycie, że ci użytkownicy to jacyś ludzie klubu?
|
Własnie o to chodzi, ze każdy wie lepiej kim jestem i gdzie pracuje niż ja sam....
Mogę powtarzać, ze nie jestem nikim z klubu, ale forum wie lepiej....
Przy okazji dziękuje Markusowi i innym, którzy pisząc o forumowiczach zmyślających jakieś fakty nazywają ich "maci0sami".... Panowie lekkie przegięcie!!
Powiedziałem już raz, że nikt nie musi wierzyć w to co piszę!!
Proszę też nie umieszczać mnie pod biurkiem prezesa Basałaja bo to jest co najmniej niesmaczne...
Według forum byłem już Maciejem Skorżą, Marcinem Juszczykiem, Jakubem Jaroszem, Zdisławem Kapką a nawet Basałajem...
A jak zdementowałem gościowi Juszczyka to mi odpisał "jasne, też bym się nie przyznał".... sic!!!
Potrzebujecie kozłów ofiarnych? Proszę bardzo, ale nawet Ci którzy pieją tu o tym, ze siedzę w domu i zmyślam bo mi się nudzi chyba sami sobie w to do końca nie wierzą...
Poza tym jak to jest, ze ja zmyślam a potem coś się okazuje rzeczywistością?
Ktos z Wisły czyta maci0sa i mówi: "o dobry pomysł! zróbmy to tak jak napisał! zainteresujmy sie makinwą, żeby nie było, że facet zmyśla, umówmy prezesa Cupiała ze Smudą i Basałajem bo maci0s tak wymyślił..."
Ludzie miejcie trochę szacunku, jeśli nie dla mnie to dla własnej inteligencji i zastanówcie sie nad czyms 2 razy zanim kogos porównacie do pokemona, clowna czy 12 letniego dziecka...
Zeby nie było off topa to jeszcze jedna sprawa...
Rozumiem, że komuś sie nie podoba, ze klub czeka z transferami, aż przejdziemy pierwszego przeciwnika, ale taki jest fakt i żebyście tu pisali Bóg wie co to nikt Was w klubie nie posłucha bo oni swoje wiedzą lepiej!
Jest też inna kwestia, o której ktoś już tu pisał, mianowicie, że dla pewnych zawodników Wisła to opcja ostateczna... Możecie krzyczeć i twierdzić że z takim nastawieniem gości to nigdy nie będą Wiślacy (niech nam nie robią łaski!! ), ale taki jest fakt!
Kolejną kwestią co do braku transferów teraz, które rzekomo mają być po przejściu Litwinów to wspomnę tylko o tym, iż drugiego razu przekroczenia budżetu o 30% prezes Cupiał nie wybaczy!! Każdy w klubie o tym wie!! Prawda jest taka, że postępowanie klubu jest asekuranckie, ale niestety nikt w Wiśle nie ma, aż takich jaj żeby zaryzykować 3 mln euro, bo przy kolejnej katastrofie Boss już nie będzie pytał kto...