|
martin
ohydne , czyli nie ładne .... po za tym to sie nie odnosiło do kogoś a po prostu było opisowe , więc "podkresliłeś" to tak dla lepszego efektu i żeby pasowało ....
mali podli ludzie - no cóż, błazen to też nie komplement , po za tym ja tu nie muszę się silić na okreslenia "poprawne politycznie"' , za to wybieram to co moim zdaniem dobrze obrazuje ich osobowość .
Mnie osobiście jezyk nie razi , powierzchnia jeśli w ogóle robi na mnie wrażenie to koryguje to pozniej świadomie , czyli odsiewam emocje i myśli wywołane tylko przez tą reakcje .
Ty widzisz tylko powierzchnie , gdyby było innaczej nie byłbyś w stanie oceniać inaczej Pisu .
SkMk fajnie że czymś się interesowałeś i sprawiało ci to radość .
Ale powiedz lepiej kto ci kazał bojkotować GW i TVN i dlaczego do tego nie dodasz Polsatu , Superstacjii , Tele 5 ,Polityki , Radia - sztab Pisu jakoś lansuje tylko ten TVN i GW
Ostatnio edytowane przez jachting : 12.07.2010 o godz. 01:02.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|