Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2010, 23:27
Jestem ciekawy jednego czy Stowarzyszenie kibiców jest świadome, że tak mało inteligenty człowiek piszący na ich oficjalnej stronie kreuje wizerunek całego SKWK.

Jego teksty nasycone są skrajną nienawiścią wobec trenera Kasperczaka, nie będę się wypowiadał na temat stylu jego pisowni choć to tylko i wyłącznie świadczy o poziomie intelektualnym całego stowarzyszenia skoro wybrali tego człowieka do reprezentowania ich stanowiska.

Takie pojęcia jak obiektywizm, rzetelność, szacunek dla poglądów drugiego człowieka są mu po prostu obce. Co do treść powiem tylko tylko, że jest to poziom dna i wodorostów.

Nie zamierzam owijać w bawełnę. Patryk Małecki jest po prostu idiotą. Jego zachowania na boisku i po za boiskiem może i fascynują ludzi z SKWK lecz zdecydowana większość zainteresowana jest piłką nożna, a nie tym, że Małecki wyzwie kogoś od debili. Ludziom o niskim ilorazie inteligencji być może to imponuje.

Henryk Kasperczak osiągnął zdecydowanie więcej od Patryka i należy mu się szacunek. Srebrny medalista igrzysk olimpijskich w Monteralu, zajął 3 miejsce na mistrzostwach świata. Kim do cholery jasnej jest Małecki żeby do niego fikać. Człowiekiem który przegrał swoją szanse w kadrze Smudy w najbardziej prymitywny sposób jaki można sobie tylko wyobrazić. Trener Kasperczak potrafił poradzić sobie ze zgrają murzynów prowadzą ich do sukcesów, nie wmawiajcie mi, że Kasperczak nie panuję nad tym co dzieje się w zespole. Gdybym nie wiedział, że Małecki ma nie równo pod sufitem oceniałbym tą sprawę inaczej.
Ciekawy argument wysunął ten człowiek, "trener Kasperczak w rozmowie ze swoim asystentem stwierdził ze Małecki jest nieprzygotowany do sezonu" Co w tym do cholery złego ? to rozumiem tylko i wyłączenie człowiek, który to napisał. Prymitywność tego człowieka nie zna granic.

Nazywajcie mnie kibicem sukcesu z TWSD, kablem etc. Nie obchodzi mnie to.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.07.2010 o godz. 23:39.