Wyświetl pojedynczy post
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 19:59
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym Marszałku żebyś jako prawdziwy kibic Wisły, te "pęczki" pokazał naszemu Zarządowi. Najlepiej z kartą na ręku. Może uda się kogoś złapać? Wierzę że nie odmówisz pomocy klubowi w ciężkich chwilach

Wiadomo że Małecki to nie Uche i nie Kosowski (inna para kaloszy) - więc ameryki nie odkryłeś, ale my też mamy na dzień dzisiejszy takich piłkarzy że piłkarz klasy Peszki (czyli Małecki) jest dla nas ważnym ogniwem. Iluż My mamy lepszych? Jirsak? Kirm? Boguski? Łobo? Bez żartów. Ciężko znaleźć w naszej kadrze dobrych kopaczy po sprzedaniu Marcelo. Więc Peszko upss Małecki jest dla nas ważnym piłkarzem. Nie siej propagandy!

Ja rozumiem że lubisz błyszczeć ale mówimy o obecnej Wiśle a tu gwiazd nie ma. Mówimy o 2 strzelcu zespołu i drugim asystującym w zespole. Jak będziemy sprowadzać dobrych graczy to Małecki nie będzie nam potrzebny. Na razie niestety ale na bezrybiu i rak ryba

PS
Nie usprawiedliwiam zachowania Małeckiego, tylko uważam że nadużyciem jest popierdywanie że to cienki piłkarz. Tak przy Kosowskim cienki ale Kirma zjada na śniadanie.

Ogryzku, ale stwierdzenie "zostawmy Małeckiego, bo lepszych nie ma", nie prowadzi do niczego. Biorąc pod uwagę to, co napisałeś, to nawet jak go ukarzą, to będzie miał na to wyjebane, bo przecież i tak się go do składu przywróci. A może strzeli mu do głowy żeby znowu fochem rzucić. Bo przecież go nie wywalą, bo po co. Lepszych nie ma. W taki sposób utwierdza się go tylko w tym, że jest zajebisty i w ogóle rządzi. Bo to, że Ty powiesz, że lepszych nie ma, dla niego nie oznacza, że jest słabośredni jak reszta kadry. Nie. Skoro nie ma nikogo na moje miejsce, to znaczy że jestem full wypas i mogę dyktować warunki. Próbkę jego możliwości już miałeś. Co z tego, że może to i owo umie, jak przykładowo może nie zagrać w meczu ligowym czy pucharowym, który dla nas jest szalenie ważny? Wtedy gówno nam dają jego umiejętności, bo go na boisku nie ma. A poza tym drużyna ma osłabione morale, bo ich w****ia fakt, że jeden taki co to wyżej sra niż dupę ma, próbuje rządzić klubem. Na to chcesz pozwolić?
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując