Wyświetl pojedynczy post
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 23:01
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Sprzedanie go teraz za marne chocby 500 tys euro bedzie jednym z najwiekszych wpadek w historii transferow Wisly... to nasza przyszlosc w formie finansfowej i sportowej.. jaki jest to jest, ale ciagnie czasem ta druzyne i przed nim wielka przyszlosc ( i w chu.. mamony mozemy na nim zbic) jednakze jesli potwierdzi sie ze cos jest na rzeczy (na razie nie osadzam chlopaka bo nie mam podstaw, a niektorzy juz gownem chlopa obrzucili nie wiedzac o co tak na prawde poszlo...) no to bedzie wielka szkoda... pozbywac sie takiego pilkarza.. ale coz, skoro tak to ma wygladac nie ma innego wyboru, rezerwy nic nie dadza, bo stoczy sie na dno, niech lepiej pojdzie do jakiegos klubu i sie rozwija, jestem pewien ze jeszcze o nim uslyszymy i nie bedzie on mial przywdzianej koszulki Piasta Gliwice..

co do moich analiz, to na pewno nie chodzi o transfer... moze sie w****il ze go pominal na 1 polowe.. kij wie.. trzeba poczekac na oficjalna informacje..
ja osobiscie Malego zawsze cenilem i chcialbym sie go za szybko nie pozbywac... szkoda by bylo.. ale jeszczw wiekszy bol ze do takich nieporozumien dochodzi.. mam nadzieje ze sobie to wyjasnia.. bo jak jeszcze Maly odejdzie to zostanie Sobol i Brozkowie.. cala reszta to albo nowi, albo z przypadku, jacys tacy na chwile.. nie robia na mnie wrazenia (nie chodzi o poziom sportowy) , po prostu nie odczuwam ze to ta Wisla (jako druzyna..)
Tak tylko niestety takie zachowanie jak to Małeckiego trzeba tępić. Mi jest osobiście wsytd za niego. Utożsamia się z Wisłą i tak odpier*ala. Ja sobie nie wyobrazam jakby np. Nani odmówił gry Fergusonowi. Wyobrażacie sobie co by sie działo? Na drugi dzień umowa z takim piłkarzem byłaby rozwiązana i podziękowano by mu za współpracę.
Jeżeli Małecki okaze skruchę i obieca, że to się nie powtórzy to ok, ale mimo wszystko wysłałbym go na chwilę do Młodej Ekstraklasy, żeby przemyślał parę spraw. Widzę, że naszym gwiazdom sie serio w dupach poprzewracało.
Odpowiedz cytując