qqq123 napisał(a):

Kazachowie byli 2x lepsi od Ruchu. Mnie interesuje tylko jak tak "wybitna" druzyna jak Ruch dostala sie do europejskich pucharów? To pokazuje jak mamy "mocną" lige. Jezeli faktem bedzie odejscie Sobiecha i Sadloka to Ruch odpadnie z Maltańczykami na 99% ... taka jest prawda.
Oczywiscie dziekuje Ruchowi za 0,5 ptk do Rankingu. W tej chwili każde ptk są na wage złota dla Polski... więc każdy mecz KAZDEJ druzyny musi byc zwycieski.
|
Super Kazachowie byli dwa razy lepsi a jakoś 2 razy dostali po dupie. Rozumiem przegrali niefartownie raz ale 2

Coś mi się zdaje że drużyna "2x lepsza" powinna wygrywac coś ok 3,4 do 0 z tym słabszym. Ale rozumiem że Ruch po obronie Cheśtochowy po 1000 poprzeczkach u Kazachów i nie wychodzeniu z własnej połowy 2-KROTNIE wymęczył minimalne zwycięstwa - CHWAŁA OPATRZNOŚCI
Zresztą uważam że Ruch powinien uznać wyższośc 2krotnie silniejszego rywala i wbić sobie na koniec 2 swojaki coby oddać sprawiedliwość drużynie przeciwnika.
Ja sie pytam czy jest K%&* na świecie drugi taki pokręcony naród jak Polacy którzy najwyższą przyjemnośc czerpią w gnojeniu swoich. Zresztą nierozumiem i tak. Jeśli piszesz że jesteśmy dnem to znaczy że tym dnem jestes głównie TY SAM. Nasza liga jest jaka jest nie dizęki PZPN UEFA Jopowi czy Fryzjerowi a przez CIEBIE SAMEGO. Zajmij się czymś żeby to poprawić a nie krytrykujesz na prawo i lewo siedząc w fotelu z pilotem w łapie - wybiegnij przed blok i kop piłę do 2giej w nocy, albo przynajmniej kup karnet.
A z maltańczykami ME Ruchu moglła by grać - ok było by im ciężko ale raczej by awansowali.