Reser napisał(a):

Widzę, że po paru dniach głuchej ciszy forum znowu przeradza się w jeden wielki bełgot połączony z lamentem. Transferów nie ma, bo i kasy za Marcelo jeszcze nie ma, a mało tego kasa za Marcelo wcale nie jest jeszcze taka pewna - póki nie podpisał kontraktu.
Tak poza tym - przypominam to co było mówione przed okienkiem. Są pieniądze na TRZY transfery gotówkowe. Jovanic, Bunoza - dwa gotówkowe transfery definitywne oraz wypożyczenie Czikosza, które też było płatne.
Pozostają nam teraz zawodnicy z kartą w ręku i bezpłatne wypożyczenia.
Pozdrawiam optymistów, którym wystarczy to, że Wisła włączy sie do walki o MP w przyszłym sezonie.
Ja wolałbym, żebyśmy zbliżać sie do Europy.
|
Bo MP myślę że jest najważniejsze (dla mnie na pewno) wszystko poza tym to dodatki. Ponadto też trzeba trzeźwo spojrzeć na możliwości. Ja chciałbym abyśmy doczołgali się do IV rundy a potem jest mi "obojętne". Natomiast jak będzie z tą walką o MP to też nie jest pewne.
Niemniej pozdrawiam również pesymistów którzy myślą że z budżetem na poziome takim jakim jest możemy coś więcej ugrać. Po prostu nie ma się co grzać na te puchary. Uda się to się uda, a jak się nie uda to tyż styknie

Byle MP było.
Każdy ma inne priorytety. Na ten moment ciężko widzę jakąkolwiek walkę z wejściem do grupy i wyjście z niej. Więc po co robić sobie nadzieje?