Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 09:56
Reser napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że po paru dniach głuchej ciszy forum znowu przeradza się w jeden wielki bełgot połączony z lamentem. Transferów nie ma, bo i kasy za Marcelo jeszcze nie ma, a mało tego kasa za Marcelo wcale nie jest jeszcze taka pewna - póki nie podpisał kontraktu.

Tak poza tym - przypominam to co było mówione przed okienkiem. Są pieniądze na TRZY transfery gotówkowe. Jovanic, Bunoza - dwa gotówkowe transfery definitywne oraz wypożyczenie Czikosza, które też było płatne.

Pozostają nam teraz zawodnicy z kartą w ręku i bezpłatne wypożyczenia.

Pozdrawiam optymistów, którym wystarczy to, że Wisła włączy sie do walki o MP w przyszłym sezonie.
Ja wolałbym, żebyśmy zbliżać sie do Europy.
Bo MP myślę że jest najważniejsze (dla mnie na pewno) wszystko poza tym to dodatki. Ponadto też trzeba trzeźwo spojrzeć na możliwości. Ja chciałbym abyśmy doczołgali się do IV rundy a potem jest mi "obojętne". Natomiast jak będzie z tą walką o MP to też nie jest pewne.

Niemniej pozdrawiam również pesymistów którzy myślą że z budżetem na poziome takim jakim jest możemy coś więcej ugrać. Po prostu nie ma się co grzać na te puchary. Uda się to się uda, a jak się nie uda to tyż styknie Byle MP było.

Każdy ma inne priorytety. Na ten moment ciężko widzę jakąkolwiek walkę z wejściem do grupy i wyjście z niej. Więc po co robić sobie nadzieje?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując