Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 17:07
bozar napisał(a):Wyświetl post
Co do Włocha to ja CHCĘ wierzyć że jest to celowa zasłona dymna przed jakimś bardziej konkretnym transferem na pozycję napastnika. No ale chcieć a mieć..
Ja bym nie chciał wierzyć, że to oznacza ofertę dla Pawła Brożka ( no bo wiadomo - chamstwem wobec zawodnika i pytającego byłoby odmówić ).
Z drugiej strony - nasi szukają następców dopiero, jak już parafują umowę transferową, więc to pewnie nie to...
Ofensywa zatacza coraz szersze kręgi - wschód, zachód, Azja, Australia. Nikt nie może czuć się bezpieczny! Wczoraj interesowaliśmy się murzynem co strzelił w trzy lata ze trzy gole, dzisiaj Włochem co strzelił w rok tych goli aż jeden. Nikt nie zna dnia ani godziny, kiedy do drzwi zapukają smutni panowie z Wisły i będą chcieli wybawić jego klub z obciążających budżet ofiar losu.

W tym czasie dzielni pionierzy dbają o prawidłowy przepływ informacji, niczym Pytia rzucając coraz to nowe, szokujące informacje. Dwóch, trzech, może dziesięciu! Do brzegów naszych zachodnich sąsiadów niedługo przybije barka pełna chińskich uchodźców, a wśród nich nasz nowy napastnik i dwóch pomocników! Niestety, niemiecka straż wybrzeża jednak się połapała! Damn, a tacy dobrzy byli, nikt jak oni nie umiał tak wybornie ugotować psa!

Jednego możemy być pewni - normalnie nie będzie. Nie w tym kraju i nie w tym klubie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.07.2010 o godz. 18:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując