skeba napisał(a):

Czlowieku, w jakim ty swiecie zyjesz ?
Przeciez jest zrozumiale, ze mozna sprzedać Marcelo, ale na jego miejsce nalezy sprowdzic zawodnika o podobnej klasie, ktory tak jak Marcelo kiedys bedzie chcial sie rozwinac. W Brazylii na pęczki takich obronców jest.
W porządku, Marcelo i Glowacki przewyzszali poziom ekstraklasy, ale nalezy zatrudnic godnych następców. Mam nadzieję, ze Ci mlodzi cos pokaza, ale jestem pewny, ze tyle bramek co Marcelo nie strzelą.
A ty skąd wiesz, ze chcieli go zatrzymać ?
Wkręcono, ze Marcelo chcial odejsc juz, a tak na prawdę boss zobaczyl jaka oferta - sprzedal go, szukajac usprawiedliwienia, a naiwni kibice juz mu bija brawo...
|
Człowieku jak mniemam żyjący w innym świecie,
A czy ja gdzieś napisałem, że nie powinni sprowadzić godnego następcy dla Marcelo? Nie rozumiem Twojego wywodu względem mojego posta bo to się ma wszystko jak piernik do wiatraka.
A z tym wkręceniem, że Marcelo chciał odejść to mam nadzieję, że żartujesz - chyba że już frustracja wzięła u Ciebie górę nad rozumem dlatego piszesz takie wystawiające siebie na pośmiewicko teorie spiskowe.
EDIT:
Kluvi napisał(a):

maci0s skoro tak piszesz no to można się pogodzić z tym, w sumie mogłoby się skończyć jak z Gargułą gdzie GKS nie chciał nam go wypożyczyć i chłop kontuzje złapał..
a co z tymi % od następnego transferu? wie ktoś czy to tylko bujda..
a co do Sadloka może wynegocjują jakąś dobrą cenę..
|
Mówi sie, że transfer 3,8 mln euro + 20% z kolejnej transakcji - ale ile w tym prawdy nie wiem - chciałbym aby to była sama prawda.