Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 00:51
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Tylko jest jedna zasadnicza różnica - ta kobieta *******i zupełnie od rzeczy i pała nienawiścią do Kaczyńskiego porównywalną do nienawiści jaką prezentuje Młodzież Wszechpolska w stosunku do pedałów.

A facet - choć nawiedzony, ma troszeczkę racji w tym, co mówi. Jego kontrkandydat w tej dyskusji wygląda na średnio inteligentnego, który należy do delikatnie mówiąc marginesu (mowa o jego przywiązaniu do narodu). A pełno jest nierobów, o których wspomina, wystarczy przejść się jakimkolwiek osiedlem, żeby widzieć jaki odsetek społeczeństwa stanowią *******one pasożyty, na których robią uczciwi obywatele. Kwestia Smoleńska - choć wypowiedziana mocno przesadnie - nie jest wyjaśniona, a rząd wiele nie robi w kierunku tego, aby to śledztwo hmm.. przyspieszyć? Po prostu rozwiać nasze wątpliwości.

Gdy dzisiaj widziałem Niesiołowskiego w jednym studiu z Panią Jakubiak, nie wiedziałem, co powiedzieć. Gotowało we mnie. Stwierdzam, że jest to podczłowiek, który nie powinien zabierać głosu w debacie publicznej, jest to podczłowiek, który nie zasłużył na jakąkolwiek polemikę, gdyż naprawdę zrównywać się do jego poziomu się po prostu nie da, i nie ma przyzwolenia na to, aby tak się działo. No chyba, że "arbitrem" w tej dyskusji jest równie "sprawiedliwa" Monika Olejnik.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Też widziałem(nie całego) Niesioła z Anemią i zupełnie inaczej to odebrałem.Odpuść sobie 'podczłowieków'.Podczłowiekiem to jest jakaś ****a która Cię w bramie zabije za 5 złotych.
94 - Allah Akbar!!