Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 18:18
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
e tam z ręką w nocniku, farmazony Pan pleciesz - pozyskaliśmy kapitał dla spółki. A potem reinwestycje, reinwestycje i jeszcze raz reinwestycje!
No tak. Czyli kolejnych piłkarzy, którzy zapytani o wymagania płacowe powiedzą "Alemao".

Ja tylko z ciekawością czekam, jak Basałaj wytłumaczy kibicom odejście obu stoperów. Bo Chorwat przychodzi w miejsce Głowackiego, chyba że ma brata bliźniaka o którym nie wiemy.

Nawet zakładając, że klasa sportowa Bunozy jest porównywalna z Marcelo i Głowackim, to bilans na pozycji stopera równa się obecnie -1.

PS. Maci0s, z całym szacunkiem - nie pisz bzdur. Podstawowy obrońca Santosu, z doświadczeniem w grze w Copa Libertadores - to wystarczające poręczenie. Byłem w ciężkim szoku, jak Wisła pozyskała Marcelo. Do solidnych brazylijskich klubów nikt nie trafia z przypadku, konkurencja tam jest przeogromna. A z ligi brazylijskiej młodzi piłkarze z każdej pozycji odchodzą do solidnych europejskich klubów. Teraz, jak odchodzi Marcelo mam ciągle nadzieję że uda się nam stamtąd wyłuskać kolejną perełkę.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 04.07.2010 o godz. 18:22.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując