maci0s napisał(a):

Bunoza to dla Ciebie dobry zakup? Jesli tak to mozesz liczyc na podobny...
Bez paniki panowie, zaczęło sie odmładzanie Wisły, a do tego jest potrzebna niestety kasa... marcelo pójdzie za 3 mln a za to mamy kasę na 4-5 młodych zawodników...
Ja tez uważam ze marcelo był najlepszym stoperem w lidze, ale trzeba dać mu odejść bo powoli przerastał naszą ligę i był wiele razy rozkojarzony, co powodowało u niego błędy...
To będzie kawał piłkarza... W dodatku złego słowa na Wisłę nigdy nie powie...
Jesli faktycznie odejdzie
Ja mu zyczę powodzenia
|
maci0s, z całym szacunkiem, przestań *******ić.
Bunoza to kompletny noname, może się sprawdzi, może nie. Straciliśmy dwóch podstawowych stoperów, prawego obrońcę, a dotychczasowy lewy został przesunięty do pomocy.
Najlepsza w lidze linia obrony nie istnieje. Nie zmienią tego ściągane za półdarmo ochłapy, spadkowicze z ligi Słowackich, Chorwackich czy rezerwowi z FC Ułan Bator. Jedyna formacja, która była na poziomie przestała istnieć i to jest fakt.
I odwal się od Marcelo, bo tak profesjonalnego i uczciwego podejścia do swoich obowiązków to tylko życzyć innym piłkarzom. Nie wciskaj ludziom ciemnoty, że chłopak olewał swoje obowiązki - nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem. Chyba że pisałeś o przyszłości, którą podsunął Ci Twój dar jasnowidzenia...
Jesteśmy słabsi niż pół roku temu. Nie mamy już nawet obrony, która wcześniej była naszym głównym atutem. Sugeruję sprzedać jeszcze Pawła Brożka i ściągnąć w jego miejsce jakiegoś Brazylijczyka ze smażalni ryb.
EDIT: A ten Bunoza to jest szykowany jako zastępca Głowackiego, Marcelo czy Jopa? Bo jak tego ostatniego, to lepiej niech gra Kowalski