Wyświetl pojedynczy post
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 17:07
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Bardziej sie to trzyma kupy niz ci wydaje polska.mysl.szkoleniowa. Zastepowanie starych pilkarzy nowymi znacznie mlodszymi ktorzy rokuja na przyszlosc a roznica poziomow pomiedzy starymi pilkarzami a mlodymi wcale nie jest duza a dodatkowy atut to to ze w przeciagu roku moga oni stac sie o wiele lepsi od tych ktorzy opuscili klub. Glowacki pogralby jeszcze gora 5 - 6 lat z czego 2-3 na odpowiednim poziomie.

Nastepna sprawa - tu nie chodzi o to ze bedziemy mieli taki pierwszy sklad z pilkarzami ktorzy w Europie cos znacza bo wtedy moglibysmy sie bic o final Ligi Europy. Spokojnie nie wszystko naraz, nie od razu Krakow zbudowano, ten klub powiedzmy ze bedzie sprowadzal co okienko jedno nazwisko pokroju powiedzmy Nondy, czy Kalou. A baza szkoleniowa powstanie, spokojnie. Helikopterem nie przyleca i nie zrzuca z nieba kompleksu treningowego, takie rzeczy to tylko w Simsach.
To po co piszesz o jakichś grajkach z Mundialu? Wytłumacz mi, proszę. Jak to jest - sprowadzamy niepewnie brzmiące melodie przyszłości z Bałkanów, marzymy o piłkarskich emerytach, którzy nie łapią się na Cypr/Grecję/Turcję, a Ty proponujesz czarne konie Mistrzostw Świata i jeszcze obrażasz innych, gdy wytykają Ci brak logiki.

Możesz do mnie wyskoczyć na sto sposobów - tylko po co i dlaczego? Bo nie chcę z Tobą pisać: dostałem na priva info, że Ronaldinho bawi na urodzinach Cupiała w Myślenicach, pewnie nie podpiszą kontraktu przez najbliższe pięć lat, bo wszyscy popili i nie ma komu wziąć do ręki długopisu, ale jest blisko, tylko pojadą do Brazylii po szczoteczkę. A w międzyczasie - może Kaka?

Dla mnie pisanie takich bredni, to jest trollowanie. Nikt nie wymaga tu doktoratu z UJ, ani nawet arcywielkiej wiedzy o piłce nożnej - po prostu włącz myślenie. Co innego spierać się, czy stać nas na Makinwę, czy nawet jakiegoś Nondę, a co innego wyszukiwać piłkarzy na Mundialu.
Odpowiedz cytując