Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 03:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tu się akurat mylisz. To posłowie PiS złożyli interpelację w sprawie akcji "Widelec". Zresztą, więcej mogą Ci na ten temat napisać legioniści. To Kochanowski zaskarżył działania Waltera & Ko do Trybunału Konstytucyjnego, zyskując sobie tym przydomek "Rzecznika Praw Kiboli" (GW).

PO ma długi do spłacenia "przyjaciołom z TVN", co było widać przy budowie stadionu jak i w akcji "Widelec" właśnie, gdzie ITI zapewniono odpowiednie materiały do walki z kibicami Legii, wręcz je spreparowano. Myślisz, że w Policji pracują tacy debile, którzy z własnej inicjatywy postanowili otoczyć 700 osobowy tłum, podprowadzić go pod stadion, nie pozwolić się rozejść, zgarnąć wszystkich na dołek po to tylko, żeby potem dostawać po dupie w procesach?

Trochę obiektywności...
Złożyli bo to im było na rękę a nie dla tego że byli za Legionistami.Rozegrali to i nic więcej.Oczywiście że policja współpracuje z iti w tej kwestii - mają zbieżne interesy i wspólny cel - wyplenić każdego dla kogo mecz jest czymś ważniejszym niż to że x strzeli gola.
Nie kupuje tego że Pis czy Kochanowski faktycznie chcieli byśmy nie byli traktowani jak bydło.Zwykła ściema wynikająca z bycia w opozycji i tyle.
Ja na prawdę wolfy jestem w tych sprawach obiektywny, bo nie mam żadnego ciśnienia na to kto ma wygrać.
Tyle że z mojej strony jest sprzeciw by z Pis zrobić partię pro- kibicowską.Aż żal mi tych co tak uważają.Niech się to spełni i zobaczycie jak wszelakie odstępstwa od tzw normy będą traktowane.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.07.2010 o godz. 03:50.
94 - Allah Akbar!!