Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 10:43
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Do tego czasu możemy już dawno mieć po pucharach, a co za tym idzie po kasie...niewierze w to żeby klub piłkarski nie potrafił zrobić 5 transferów. Tak naprawdę potrzebni są jeszcze dwaj obrońcy i pomocnik. Więc 3 transfery. Czy to jest aż tak dużo W zimie sprowadzić jakiś 2 napastników, ale trzeba zacząć już działać...nie czekać cały rok ...jak Żurawski się nie sprawdzi to co będzie...Svitilica, Beto, Christov czy to nie jest przyklad z którego należy wyciągnąć wnioski
Tak naprawdę to po minionych doświadczeniach nikt a już na pewno nie Basałaj pozwoli sobie na planowanie w budżecie zysków z występów w fazie grupowej LE.
Mówiąc brutalnie: i tak odpadniemy przed fazą grupową i tak, co do tego nie mam złudzeń, a jeśli ktokolwiek je ma to myślę że po oglądnięciu przynajmniej jednego meczu na MŚ się ich pozbędzie. Jesteśmy bardzo daleko.

Co do wyciągania wniosków - mam nadzieję że one zostały wyciągnięte ale raczej przejawiać się to będzie w ten sposób, że nikt do Wisły nie przyjdzie. To też jest metoda na wyeliminowanie transferowego niewypału, czyż nie

Gdyby nie kontuzja Pawełka to Jovanica by w Wiśle nie było. A i Juszczyk miałby znowu roczną umowę. Po prostu ktoś na górze stwierdził, że jednak nie ma się co porywać na grę z Juszczykiem i Kurtą, bo kiedy Pawełek dojdzie do siebie to nie wie nikt.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując