Sędzio
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,..._finansow.html
Ale jak rozumiem dla Ciebie to nie jest autorytet, a dla jednego z kolegów, który od czasu do czasu także tu zagląda to zapewne lobby żydowskie...
To co powiedział Rostowski to kampania wyborcza i jestem pewny, że i Ty o tym wiesz...
Bo debata pokazała, że PiS być może liberalny bywa, ale nie w kwestii np. emerytur, czy rozwoju regionalnego.
Orzeu...
Jestem świadom, że Komorowski nie jest osobą wszechwiedząca. Ale wydaje mi się, że wszechwiedzący nie jest także JK. Co więcej uważam że po wyborach Komorowski świadomy swoich braków powoła jak zapowiada różne gremia doradcze wokół siebie i dzięki nim będzie działał rozsądnie i mądrze. Tymczasem JK wciąż będzie trwał w przekonaniu o swojej "nadmądrości" dopuszczając do siebie co najwyżej osoby, z którymi od lat się zgadza jak np. Gilowska i jednocześnie zamykając się na inne opinie i pomysły. Uważam, że to jest bardzo zła cecha. Dlatego Komorowski koniec końców może być dużo mądrzejszy mądrością innym. Poprzez swoista synergię, jaką ma zdolność wytworzyć wokół siebie poprzez nie zamykanie się na innych.