Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 08:41
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Ja Ci odpowiem:

Czemu nieudany? Najlepszy strzelec Omonii Konstantinou, pod którego była ustawiona gra zespołu strzelił w lidze 10 bramek, Żuraw tylko 3 mniej. Fakt, początek miał słabiutki, 9 meczów bez strzelonego gola, no ale potem już z formą strzelecką zaskoczył i w kolejnych 11-stu i te 7 bramek strzelił. Poza tym wszyscy wiemy jak on gra, spełnia rolę cofniętego napastnika, to i nie zawsze tych bramek było bardzo dużo. I zgadzam się, że w Ekstraklasie powinno być podobnie jak w Grecji czy na Cyprze, podobnie też jak Franek w Jadze, czyli koło 10 bramek - ale to czas pokaże, poza tym...

...to też trzeba wziąc pod uwagę Co innego grać przy pikniku na Cyprze, co innego przy ryku kilkunastu tysięcy gardeł na nowym obiekcie Wisły.

Myślę, że to jest piłkarz z tej gliny co Kosa, Franek, czy Cleber, profesjonalnie podchodzący do sprawy przez swoją całą karierę, więc i jego piłkarska żywotność może być dłuższa No ale to też czas pokaże
Pytanie ile z tych goli z karnych, a ile z gry?
Przy pikniku czy nie (na ich stronie pisza, ze przecietna frekwencja - 12tys widzow)-gral o kolejny sezon za duzo lepsze niz w Polsce pieniadze. Nie udalo sie.
Ogolnie to mimo calego szacunku mam obawy, ze Zuraw moze byc juz zgrany fizycznie i psychicznie i nic juz nie zrobi. Podobne zdanie mam np. na temat Krzynowka.
No ale oby nie.
Odpowiedz cytując