Wyświetl pojedynczy post
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2010, 17:00
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Nie chce wkurzać innych forumowiczów, ale włoskie serwisy, zwłaszcza la Lazio siamo noi, mówią coś "zupełnie" innego. Według informacji z wczoraj wieczorem grecki klub Larissa poprosił Włochów o możliwość spotkania "sondującego". Zdaniem agenta wszystko miałoby się wyjaśnić we środę - czwartek, kiedy Stephen [Makinwa] miałby wrócić z Nigerii. Natomiast "jazda" z dzisiejszego poranka (26 czerwca, 9:53) była dla nas już mniej wesoła:

Jednak w ostatnich godzinach nastąpiło zatrzymanie rozmów z Wisłą Kraków, która nie jest do końca przekonana do warunków Nigeryjczyka, który dzisiaj w Mediolanie [prawdopodobnie za pośrednictwem agenta] miał odrzucić propozycję zarobków na poziomie niższym, niż gwarantowało mu to Lazio. Napastnik rodem z Lagos przedstawi swoje racje w połowie przyszłego tygodnia, kiedy powróci z wakacji w ojczyźnie.

Przetłumaczcie mi to z polskiego na nasze albo powiedzcie więcej - o co tu k... chodzi? Agent znowu podbija cenę, strasząc Wisłę Larissą (wcześniej była Ossasuna), czy też naprawdę jesteśmy w czarnej d... z transferami?
Jeśli nasi myśleli, że czarny zejdzie z tego co dostaje w Rzymie by występować w tak renomowanym zespole jak nasz, to w niezłej galaktyce nasi włodarze przebywają. Ja mam tylko nadzieję, że równolegle prowadzono zaawansowane rozmowy z innymi piłkarzami...

To całe czekanie na Makinawe to jedna wielka strata czasu, oczywiście jeśli to co piszą włosi to prawda...
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując