skeba napisał(a):

|
...Powazne kluby sprowadzaja zawodnikow od razu. Co takie testy moga pokazac ? NIC
|
Tak tak, żyj dalej w takiej nieświadomości...
Ludzie, mam wrażenie, że ten poziom wypowiedzi to kwestia wakacji (podejrzewam, że już się zaczęły/zaczynają...), bo inaczej nie jestem w stanie wyjaśnić tej jakże rzeczowej dyskusji.
Nie wiem, czy niektórzy tu sobie wyobrażają, że władze klubu poinformują wszem i wobec, że prowadzą rozmowy z zawodnikami A, B i C, a z D już są na etapie testów medycznych...
Aż szkoda komentować...
Wielki lament, że nowy prezes i pracownicy, a transferów jeszcze nie ma. Oczywiście, bo pan Basałaj zapomniał pstryknąć palcami, wtedy gwiazdy pojawiły by się momentalnie. Nie wiem, czy tak trudno zrozumieć, że kwestie transferowe nie wyglądają jak w FMie...
Ale co ja się będę produkował, jak za chwilę znowu pojawi się stado postów w stylu "miał być obrońca w zeszłym tygodniu, a nie ma", "co my zrobimy z taką kadrą" i 10 próśb o informacje dotyczące toczących się negocjacji.
Panie i Panowie, lato jest, fajna pogoda. Wyjdźcie na spacer, pograjcie w piłkę, porozmawiajcie z rodziną, znajomymi, mundial jest, cokolwiek. Dyskusja tak, ale rzeczowa, a nie "czemu jeszcze nie ma transferów".