Wyświetl pojedynczy post
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 13:36
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Jeśli osoby marzące o Zapatero, to głosy przejmie Komorowski albo zostaną w domach.
Czy ja wiem. Komorowski wiele wspólnego z Zapatero nie ma, ale akurat w tym przypadku mogę się zgodzić. Albo mniejszy radykał światopoglądowy albo zostają w domu.

Cytat:
Jeśli tzw. ludzie pracy to większość zagłosuje na Kaczyńskiego.
A tutaj już w życiu się nie zgodzę. Nie wiem co masz na myśli pisząc "ludzie pracy" ale zakładam że prostych robotników marzących o państwie socjalnym. Jeśli tak to śmiem twierdzić, że od razu zagłosowaliby na Kaczyńskiego bo od kilku tygodni media i dwaj główni kandydaci usiłowali spolaryzować te wybory - albo JK, albo BK, a reszta to stracony głos. Uważam że większa część elektoratu Napieralskiego po prostu zgadza się z nim w kwestiach światopoglądowych, a część to beton SLD, który po kilku latach udało się ruszyć. Ostatnie co zrobią tacy ludzie to głosowanie na prawicowego radykała.

Ponury - ja doskonale wiem że Olechowski współpracował z wywiadem gospodarczym PRL, co jednakowoż nie oznacza że był komuchem. Wie o tym prawdopodobnie każdy, kto ma ochotę wypowiadać się w tematach politycznych. Cieszy, że teraz Ty też o tym wiesz
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.