zbymak napisał(a):

|
Powiem tylko tak Lech jest tak samo aktywny narzie jak my.Wiem wiem zaraz zaczniecie co nas Lech obchodzi (to fakt) zobacz na Legie .Ja daje tylko przykład i proponuje troche wiary i spokoju.
|
wiesz zbymak, cały problem w tym, że cały ten cyrk z transferami zaczął się zbyt wcześnie... Kocioł zaczął się tydzień po zakończeniu sezonu więc teraz ludzie wchodzą co 5 min na forum i transfery, transfery.
Ty i maci0s staliście się ważnymi częściami sezonu transferowego. Sporo ludzi (w tym ja) Wam po prostu uwierzyło. Mam nadzieję, że tym razem będziemy świadkami spektakularnych, wartościowych transferów.
Jeśli jednak skończy się jak zwykle - będzie bolało jak nigdy. M.in. dzięki wam.
Na razie sprawa wygląda tak, że po paru waszych wpisach na forum powiało optymizmem i czytając posty można odnieść wrażenie, że ludzie nie zastanawiają się (wyjątkowo) CZY będą transfery ale JAKIE one będą.
A prawda jest taka, że póki co sprzedaliśmy jednego z najlepszych(jeśli nie najlepszego) obrońców ligi a sprowadziliśmy bramkarza (jakości póki co niewiadomej).
Tak jak mówię -> lepiej, żeby wasze optymistyczne proroctwa się spełniły, bo rozbudzona a zawiedziona nadzieja boli najbardziej...