Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 23:52
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Ano dla tego bo:
1.krzesełka na D i E są innego producenta
2.krzesełka na D i E nie dość że są innego producenta to są produkowane z innych mieszanek
3.Krzesełka na D I E są zainstalowane od paru dobrych miesięcy/lat-tak więc barwa krzesełek ulega utlenianiu..................
Nie przeceniałbym procesu blaknięcia krzesełek bo mimo że wyblakły a przede wszystkim są zapylone i brudne to i tak są ciemniejsze od tych nowych. Poza tym czy nie da się w takim procesie produkcji dobrać odpowiedniego koloru. Kolor jest taki jak ten granulat użyty do produkcji i w żaden sposób nie da się manipulować kolorem za pomocą pigmentów?

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
apropo takich wzorow.. zawsze mnie dziwilo jak to ktos uklada zeby wyszedl z tego jakis wzor z dokladnoscia co do jednego krzeselka.. jak ja patrze na to W-S-A to pelen podziw , moze i to wbrew pozorom banalne bo nie znam systemu ukladania, ale pierwsze wrazenie jest niesamowite..

Jak się tak patrzę na to zdjęcie to zastanawiam się czy ktoś kto to tworzył to się wzorował na jakiejś czcionce czy to taki zlepek liter z różnych czcionek? Bo jak się patrze na tą litere S to jej środek jest taki... "prostokątny". Ta pozioma krecha na środku nie pasuję do łuków na dole i gory... oj ciezko to ubrać w słowa więc się nie czepiac
W sumie to do każdej litery można się przyczepić, ale to tylko moja prywatna opinia
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.06.2010 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując