La Furia Dell' Est napisał(a):

Ano dla tego bo:
1.krzesełka na D i E są innego producenta
2.krzesełka na D i E nie dość że są innego producenta to są produkowane z innych mieszanek
3.Krzesełka na D I E są zainstalowane od paru dobrych miesięcy/lat-tak więc barwa krzesełek ulega utlenianiu..................
|
Nie przeceniałbym procesu blaknięcia krzesełek bo mimo że wyblakły a przede wszystkim są zapylone i brudne to i tak są ciemniejsze od tych nowych. Poza tym czy nie da się w takim procesie produkcji dobrać odpowiedniego koloru. Kolor jest taki jak ten granulat użyty do produkcji i w żaden sposób nie da się manipulować kolorem za pomocą pigmentów?
SpoXsteR napisał(a):

apropo takich wzorow.. zawsze mnie dziwilo jak to ktos uklada zeby wyszedl z tego jakis wzor z dokladnoscia co do jednego krzeselka.. jak ja patrze na to W-S-A to pelen podziw , moze i to wbrew pozorom banalne bo nie znam systemu ukladania, ale pierwsze wrazenie jest niesamowite..
|
Jak się tak patrzę na to zdjęcie to zastanawiam się czy ktoś kto to tworzył to się wzorował na jakiejś czcionce czy to taki zlepek liter z różnych czcionek? Bo jak się patrze na tą litere S to jej środek jest taki... "prostokątny". Ta pozioma krecha na środku nie pasuję do łuków na dole i gory... oj ciezko to ubrać w słowa więc się nie czepiac

W sumie to do każdej litery można się przyczepić, ale to tylko moja prywatna opinia