Wyświetl pojedynczy post
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 22:19
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Przeczytajcie najpierw to
Dobra panowie krótko i na temat.Mam nadzieje ,że ci kibice co czuli sie zawiedzeni ,że pisałem o niespodziance dla kibiców w tym tygodniu zrozumieja male przesunięcie w terminie.Tak więc jak już sie nic nie zmieni jutro o godz.15 jest konferencja prasowa na R22 i ma być zaprezentowany Jovanic .Dla tych co sie cieszą i wierzyli mam jeszcze jedna informacje.Nie jest to ostatnia niespodzianka w tym tygodniu a nie wykluczone ,że będą takie jeszcze 3 niespodzianki.Glowa niestety nas opuszcza a w jego miejsce jest rozważany wariant zastępczy Glik-Sadlok .To tyle co miałem i mogłem wam przekazać.
To się nie trzyma kupy.
Chyba, że źle zrozumiałem i "niespodzianka dla kibiców" to nie to samo co "niespodzianka"

EDIT
Maćko napisał(a):Wyświetl post
I myślę, że podobną prośbę powinniśmy skierować w stronę wisła-online, jeśli ktoś z redaktorów ma konto na TWSD, bo też rzucają tymi nazwiskami(Jovanić, skrzydłowy z Serbii, napastnik z Senegalu o śmiesznym nazwisku, trener bramkarzy, itd. to chyba ich newsy) zupełnie niepotrzebnie.
Proszę, jeśli faktycznie coś wiecie, to traktujcie "obowiązek kibicowski" nad "obowiązek dziennikarski".
Kasa kasa, tu sie liczy tylko i wylacznie kasa. skacze im ilosc wyswietlen strony = kasa z reklam
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.06.2010 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując