Wyświetl pojedynczy post
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 21:51
Przeczytajcie najpierw to
Dobra panowie krótko i na temat.Mam nadzieje ,że ci kibice co czuli sie zawiedzeni ,że pisałem o niespodziance dla kibiców w tym tygodniu zrozumieja male przesunięcie w terminie.Tak więc jak już sie nic nie zmieni jutro o godz.15 jest konferencja prasowa na R22 i ma być zaprezentowany Jovanic .Dla tych co sie cieszą i wierzyli mam jeszcze jedna informacje.Nie jest to ostatnia niespodzianka w tym tygodniu a nie wykluczone ,że będą takie jeszcze 3 niespodzianki.Glowa niestety nas opuszcza a w jego miejsce jest rozważany wariant zastępczy Glik-Sadlok .To tyle co miałem i mogłem wam przekazać.
To jest moj post sprzed kilku dni i teraz przeczytajcie to:
Oficjalnie konferencja jest zrobiona po to zeby godnie pozegnać Głowe.Nic nie wiadomo żeby ktoś nowy mial sie pojawić(może nas zaskoczą?).Jest za to nadzieja ,ze ktos nowy zagra w sobotnim sparingu a jak nie to niespodzianki troche sie opóznią.
Czy ciezko jest zrozumieć ,że nieda sie wszystkiego zaplanować co do dnia z transferami.Jak pisałem wcześniej rozmowy trwaja z kilkoma zawodnikami i naprawde transfery beda tylko wystarczy troche cierpliwości.Wiem ,ze najlepiej jakby jutro na konferencji odbyła sie prezentacja 6 nowych zawodników to wtedy wszyscy byliby zadowoleni.Niestety niezawsze wszystko udaje sie tak jak sie zaplanowało.Z niektorymi zawodnikami jestesmy bliżej z innymi troche dalej w sprawie podpisania kontraktow na grę w naszym zespole.Czasami brakuje jakiejś pierdoły czy jakieś badania dodatkowe nalezy zrobić zeby można bylo podpisac kontrakt.Na dziś sprawa wygląda tak ,że jutro nikt nowy sie nie pojawi .Tylko do jutra jeszcze parę godzin zostaje i nie wykluczone ze cos sie zmieni.Generalnie bardziej mozna sie spodziewac kogoś nowego w sobotnim sparingu.Nawet jak w sparingu nikt nowy nie zagra to transfery tak i tak beda.Pomimo uszczelnienia wycieku informacji z klubu jeszcze innymi kanałami udaje sie cos dowiedziec ( nie jest to takie proste) uszanujcie to ,że ktoś chce sie z wami podzielić jakimis informacjami.Musze sie wam przyznać ,że mam dylemat co zrobić.Z moich informacji wiem ,ze jest straszne polowanie na czarownice w klubie skad wyciekaja personalia przyszłych zawodnikow Wisly na forum i do mediow.W jednym przypadku cena za zawodnika podskoczyla dwukrotnie jak media zaczely trabić ,że Wisła go chce.Więc zachowajmy troche spokoju i poczekajmy jeszcze cierpliwie parę dni bo niespodzianki będą.Pozdrawiam
Odpowiedz cytując