Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 13:39
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
prosze Cie ,przyjechal mistrz Estoni jedzie Wisłe , trzy pierwsze ekipy ze Słowacjii ogrywaja nasza czołówke do zera taki poziom naszej serie A, reprezentacja nie kwalfikuje sie na mundial ,nie jestesmy na dnie poziom naszej pilki puka od spodu dna
Ależ macie rację,ja tego w żadnym razie nie neguje. Chodzi mi o to,że gość jest z przeciętnej ligi słowackiej. Fakt, mieli swojego przedstawiciela w LM ale to był raczej przypadek. Niemniej jest to liga poziomem zbliżona do naszej,a więc nie należy się spodziewać żadnych rewelacji po tym facecie. Będzie wzmocnieniem skoro tam się wybija,ale tylko na naszą ligę na Europę nic nie gwarantuje. Tak to widzę. A przykładów na to jest co najmniej lilka. Kirm,Jirsak,ot Zapotoka,który był wybijającą się postacią w swoim klubie Spodziewałem się,że będą ściągać gości z lig zachodznich,vide Alvarez. Silna liga,gość coś tam gra ale się zazwyczaj nie łapie więc trafia do nas. Inne podejście do treningów,kontkat z mocnymi przeciwnikami. To gwarantuje gość ściągnięty jak Alvarez. Jednak nie neguje kierunku obranego przez Wisłę, a nuż się uda.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując