|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dokladnie.
To jest jakieś nieporozumienie.Jeśli chcą, niech kupują. Za milon euro, to można kupić zawodnika europejskiej klasy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 17.06.2010 o godz. 10:13.
![]()
.....
|
||
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Ja myślałem że o majstra to grają tylko ci poznańscy.Z całym szacunkiem ale w Krakowie walczymy o MISTRZA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak już coś to Cleber nie mówił, że <znalazł> tylko, że jeżeli mu Wisła zaproponuje po zakończeniu kariery może się zająć wyszukiwaniem wzmocnień dla Wisły w Brazylii, więc nie siej niedokładnych informacji, bo potem dużo osób opowiada niestworzone historie i sieje propagande.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
piszecie o jakies konferencji prasowej, w takim razie moze wiecie kiedy ona mialaby sie odbyc i o ktorej?bo nie widzialem zadnej informacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Pamiętacie sytuacje z Nei, Grigorie, Galamaz, Mazilu, Kaźmierczekiem, Grzelakiem i Bóg wie kim jeszcze? Już byli na lotnisku w Balicach, już witali się z gąską...
Zalecam troche lodu na rozgrzane głowy bo potem znowu będzie płacz i zgrzytanie zębami. Lepiej się miło rozczarować niż potem znowu przez tydzień zastanawiać się czy wchodzić na forum czy nie. pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Teraz pojawiła się kolejna gwiazdka, która ma niby zbawić Wisłę - Milinković. Nikt go nie widział, ale wszyscy sądzą, że to będzie nowy Kosowski.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jak przyjdzie to będzie, a na razie to gra dla Koszyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a jak wyglądaa sprawa z tym makinwą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boże bo wszyscy coraz bardziej to nakręcają i dalej nic......mam nadzieje,że te wszystkie obietnice się spełnią!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Milinković - nie widziałem,nie znam ale widac,że jakiś handel się szykuje. Grają typowo na podbicie ceny kosztem, coś bredzą o Barcelonie. Rzecz jasna jakby Barcelona go chciała mimo wątpliwości to by go kupiła, a nuż się sprawdzi. Tylko Barcelona pyta o takich gości tylko zwyczajnie kupuje i tyle. Tak jak kupuje dziesiatki piłkarzy,którzy pózniej się nie prawdzają i grają w rezerwach lub trafiają gdzie indziej. Tak więc widać,że temat Barcelony ty wymysły na podbicie ceny.
Makinva z tego co wiadomo zarabiał coś koło 700 tysięcy euro rocznie. Czyli tyle ile Głowacki ma zarobić w Turcji. Pewnie my możemu mu dać góra 200. Tylko co to za koleś co tylko my się nim interesujemy. Skoro taki dobry to powienien mieć inne kluby chętne na niego. Pozytywne jest to,że do tej pory nie kupilismy jakiegoś wynalazka w rodzjau Glika i Sadloka oraz,że coś w temacie jest robione aby pozyskać dobrych grajków. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A kto powiedział że będzie jakaś konferencja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po krótkim filmiku widać jak wielkie możliwości w nim tkwią, ma drybling, przegląd pola, prostopadłe podanie, jest pewny siebie, silny... można by wyliczać tak... no i ten luzzz! tego nam trzeba w ofensywie!
http://www.youtube.com/watch?v=y0gyO...ayer_embedded#! do Marszałek - tak tak, która miała swojego przedstawiciela w LM nie tak dawno... nie chce mi się nawet przypominać jak długo my walczymy, żeby wejść do elity...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 17.06.2010 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przychylam sie do pytania poprzednika - kto powiedzial ze bedzie jakas konferencja jutro?gdzie byla taka informacja?a wiadomo czego wogule ma dotyczyc?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
prosze Cie ,przyjechal mistrz Estoni jedzie Wisłe , trzy pierwsze ekipy ze Słowacjii ogrywaja nasza czołówke do zera taki poziom naszej serie A, reprezentacja nie kwalfikuje sie na mundial ,nie jestesmy na dnie poziom naszej pilki puka od spodu dna
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 17.06.2010 o godz. 12:58.
![]()
.....
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Wiem, że wszyscy mają dość czekania na transfery i staje się to irytujące ale nic nie zmienimy...Jutro żegnamy Kapitana.....:( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ macie rację,ja tego w żadnym razie nie neguje. Chodzi mi o to,że gość jest z przeciętnej ligi słowackiej. Fakt, mieli swojego przedstawiciela w LM ale to był raczej przypadek. Niemniej jest to liga poziomem zbliżona do naszej,a więc nie należy się spodziewać żadnych rewelacji po tym facecie. Będzie wzmocnieniem skoro tam się wybija,ale tylko na naszą ligę na Europę nic nie gwarantuje. Tak to widzę. A przykładów na to jest co najmniej lilka. Kirm,Jirsak,ot Zapotoka,który był wybijającą się postacią w swoim klubie Spodziewałem się,że będą ściągać gości z lig zachodznich,vide Alvarez. Silna liga,gość coś tam gra ale się zazwyczaj nie łapie więc trafia do nas. Inne podejście do treningów,kontkat z mocnymi przeciwnikami. To gwarantuje gość ściągnięty jak Alvarez. Jednak nie neguje kierunku obranego przez Wisłę, a nuż się uda.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak pewnie będzie to konferencja przedstawiająca nowych ludzi w sztabie szkoleniowym, pożegnanie głowy, ale czy robili by z tego tajemnice ?
Gdy odchodził od nas CANTORO o konferencji było wiadomo parę dni przed i podała tą informacje oficjalna strona Wisełki (chyba że się mylę?). POZDRAWIAM BRAĆ! Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 17.06.2010 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jutro jest mozliwe zaprezentowanie nastepcy Głowy i jeszcze kogos..ale tak naprawde musimy poczekac..tak czy siak..wkrótce będą nowi;p
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co do Makinwy, to musibyć z nami naprawdę słabo. Jaki jest sens bić się o murzyna, który tak długo nie grał. Gość pewnie nie pamięta jak się biega!
Za taki wysoki kontrakt to można mieć zawodników, którzy nie robią tylko wiatru, ale i mają skuteczność pod bramką. A Makinwa to typowy murzyn sto sytuacji, partacz. Nam trzeba egzekutora i kreatywnych pomocników, którzy mu dograją. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Widzę, że coraz więcej osób próbuje bawić się w zbymaka, a pewnie nawet nie maja żadnego źródła informacji. Ja jednak wierzę w słowa zbymaka i jutro czekam na niespodziankę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko ze Zbymak o żadnej niespodziance na nie mówił. Powiedział ze będzie to pożegnanie Głowy i tyle.
Zeby nie było OT To jeśli którykolwiek z graczy ostatnio przewijających się przyszedł by do Wisły był by to wielki sukces transferowy. Obawiam się jedna że z dużej chmury będzie mały deszcz |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|