Przeczytałem ostatnie strony tematu i widze, że straszny wysyp spanikowanych wykształconych z dużego miasta, też bym się bał na ich miejscu.
Jaroo1 napisał(a):

|
PO chce prywatyzacji szpitali wiec nie zaglosuje
|
To ja już nie wiem czym wg Ciebie się mam kierować skoro nie np prywatyzacja szpitali
W ogóle strasznie się motasz, raz mówisz że sie nie znasz innym, ze nie wszyscy powinni głosować, mówisz że ktoś sie sugeruje sondażami, a skąd się te sondaże biorą? Ano stąd, że maja np zbieżne poglądy w pewnych sprawach, czy z tego, że Tym ufają a innym nie.
Ty nie ufasz, a czemu ufasz JKMowi? Nie głosujesz na niego tylko dlatego, że jest inny? Bo mówi cos innego niż dwaj głowni kandydaci? Ileż już razy słyszeliśmy jego żale, że ktoś głosował i nie było tego głosu albo coś w tym stylu... Tak jest takim zagrożeniem, że w komisjach ludzie z różnych partii wspólnie zmawiająi się, zrobili głosy na niego nieważnymi i dlatego nie udaje mu się wygrać... biedaczek.
Część pomysłów JKM jest ok, część po sporym retuszu byłaby ok, a część jest tragikomiczna i np ja jako wyborca JK, miałbym cięzki orzech do zgryzienia jakby w drugiej turze spotkali się JKM i BK
Edit: czekam z niecierpliwością na wyrok sądu