Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 00:06
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
ja *******ę tego się oglądać nie da przez te pieprzone trąbki.
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?

Tak ogólnie to same mistrzostwa od dawna tracą na znaczeniu.Większość zawodników przyjeżdża na nie zjebanych cholernie wyczerpującym sezonem i efekty tego widzimy już od lat.

A co do samej imprezy w RPA - Jeszcze niedawno miałem podobne zdanie co większość.Gdzie taką imprezę robić na 'tubylewie'...syf, strach i do tego jeszcze wszechobecne trabki które zabijają atmosferę.
Ale jak zobaczyłem te tłumy szalejące po ulicach, cieszące się jakby nie wiadomo co się działo - to zmieniłem zdanie o 180 stopni.
Afryka zasłużyła na to by te bidaki mogły się poczuć kimś przez ten miesiąc.**** z trąbkami - wiocha, jasne ale odebrać im to to było by to dopiero barbarzyństwo.Zresztą czy my biali cywilizowani Polacy jesteśmy lepsi? - Skoki to od lat ta sama żenada tak więc to nie trzeba murzinosów którzy jeszcze niedawno robili za niewolników

Tak więc z mojej strony zdecydowane TAK dla tych mistrzostw.Fifa oczywiście niechcący(bo to zwykła mafia i ma w dupie jakiś kitajców czy murzinosów a liczy się tylko kasa) - zrobiła dobry uczynek.

Jedyne co powinno się zrobić to wyciszyć trąbki względem komentatorów ale nie w naszej TV bo ja wole już tą szarańcze niż ten żałosny komentarz - i to nie chodzi by zawsze i wszędzie jechać po publicznej, tyle że tego nie da się po prostu słuchać.

ps in plus jak na razie praca sędziów no ale to dopiero początek więc oczywistym jest że grube wpadki się pojawią - duży plus że w meczu otwarcia sędzia w żadnym wypadku nie faworyzował RPA.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 15.06.2010 o godz. 00:08.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując