Wyświetl pojedynczy post
Darson1986
Junior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2010, 15:58
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Szczezre to ja juuz nic nie chce.
Wiem ze jest tyle rzeczy zjeba...na tym stadionie ze szok.
Wiem ze jakby sie tym zajmowaili naprawde profesjonalisci to nie byloby takich jaj.
My nawet nie wiemy o połowie problemów jakie są na tej budowie , może to i lepiej bo szkoda nerwów wczoraj od kolegi pracującego w jednej z firm na trybunie C usłyszałem kilka "ciekawych" informacji... otóż: nasz wspaniały projektant stadionu pan O. ponoć nie uwzględnił w projekcie konstrukcji dachu obciążenia kolumnami nagłośnieniowymi o łączniej wadze ok 3t ! ( trybuna wschodnia ) i być może trzeba bedzie poprawiać kontrukcje dachu bo może nie wytrzymać dodatkowego ciężaru. Jeśli to prawda to ręce opadają kolejna rzecz to ciągłe zmiany(?!) na C w planach różnych instalacji ( ppoż , dso etc ) co wiąże sie z uciążliwym przekładaniem kabli. Przypomniałem sobie też o sytuacji sprzed kilku miesięcy kiedy to skradziono ok 160m kabla ( już położonego! ) więc jak widać nawet pożądnie zabezpieczyć placu budowy nie potrafią.
Kiedy go zapytałem o to czy zdążą do lipca z robotą to wybuchł śmiechem i powiedział , że może tak ale 2011 roku. Mówi , że terminy ich gonią ale nie zdążą a za opóźnienia i tak nie dostają kar. Niema sie też co dziwić , że robota idzie im jak idzie , skoro sam szef "motywuje" ich słowami: "spokojnie chłopaki , bylebyście na Eoro 2012 zdążyli. ISTNA PATOLOGIA!
Odpowiedz cytując