63.5 Kg napisał(a):

Szczezre to ja juuz nic nie chce.
Wiem ze jest tyle rzeczy zjeba...na tym stadionie ze szok.
Wiem ze jakby sie tym zajmowaili naprawde profesjonalisci to nie byloby takich jaj.
|
My nawet nie wiemy o połowie problemów jakie są na tej budowie , może to i lepiej bo szkoda nerwów

wczoraj od kolegi pracującego w jednej z firm na trybunie C usłyszałem kilka "ciekawych" informacji... otóż: nasz wspaniały projektant stadionu pan O. ponoć nie uwzględnił w projekcie konstrukcji dachu obciążenia kolumnami nagłośnieniowymi o łączniej wadze ok 3t ! ( trybuna wschodnia )

i być może trzeba bedzie poprawiać kontrukcje dachu bo może nie wytrzymać dodatkowego ciężaru. Jeśli to prawda to ręce opadają

kolejna rzecz to ciągłe zmiany(?!) na C w planach różnych instalacji ( ppoż , dso etc ) co wiąże sie z uciążliwym przekładaniem kabli. Przypomniałem sobie też o sytuacji sprzed kilku miesięcy kiedy to skradziono ok 160m kabla ( już położonego! ) więc jak widać nawet pożądnie zabezpieczyć placu budowy nie potrafią.
Kiedy go zapytałem o to czy zdążą do lipca z robotą to wybuchł śmiechem i powiedział , że może tak ale 2011 roku. Mówi , że terminy ich gonią ale nie zdążą a za opóźnienia i tak nie dostają kar. Niema sie też co dziwić , że robota idzie im jak idzie , skoro sam szef "motywuje" ich słowami: "spokojnie chłopaki , bylebyście na Eoro 2012 zdążyli.

ISTNA PATOLOGIA!