|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
o czym Ty piszesz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://img153.imageshack.us/f/cotoo.jpg/
sory za głupie pytanie... ale czy to nie będzie przypadkiem, skybox? jak się mylę to mnie poprawcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^^bo cięzko było zamiast 4 metrów szerokości zaprojektować 6 metrów........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
P.S. Ale byłaby szopka np.Real wyłazi dachem na Reymonta ![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Z tymi wjazdami to juz absurd. Nawet jezeli sie okaze ze kazdy autobus sie zmiesci to i tak po co robic takie stykowe sytuacje ? Jak sobie ktos buduje dom i ma 185 cm wzrostu to przeciez nie robi sobie drzwi wysokich na 186 cm ? Ehhh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szczezre to ja juuz nic nie chce.
Wiem ze jest tyle rzeczy zjeba...na tym stadionie ze szok. Wiem ze jakby sie tym zajmowaili naprawde profesjonalisci to nie byloby takich jaj. Ale teraz z tym wjazdem to juz jest kur....szopka do kwadratu. Ja moze wjechac karetek przez budynek ktory ma byc przeznaczony dla mediow,ktory byl budowany z tyl zalozeniem. Kur...to wezmy otworzmy drzwi od klatek zeby karetki mogly parkowac na podworkach.. Szczerze to przebija juz wszytko co jet zwiazane z tym stadionem. Dac kur...debilom troche wladzy...kur... Wstyd porsortu wstyd. A gdzie jest wo wielkie SKWK co ma tak wiele zawsze do powiedzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
strefa mieszana, wywiady z zawodnikami po meczu , i nagle "sorry, musicie sie usunąc, karetka wyjezdza ze stadionu" . LOL
A jak rzeczywiscie wjazdy dla autobusow są za małe dla ktorejs marki, to byłaby niezła parodia, ale co tam, miasto kupi 1 autokar o dobrych wymiarach , ktory bedzie woził druzyny z hotelu na stadion i po problemie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tędy wjazd
![]() A tedy przejazd? ![]() ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|||
![]()
![]()
![]() ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a co to znaczy mierzony autosanem? przecież są określone normy dotyczące szerokości dróg, wjazdów dojazdów itp.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wjazdy boczne są napewno wystarczające w koncu tiry i dźwigi śmiagają.Nie wiem czy coś się nie zmieni przez fosy ale to wszystko jest nielogiczne .Mam nadzieję że pojawi sie wkrótce sprostowanie że to wszystko jakaś pomyłka ![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
wczoraj od kolegi pracującego w jednej z firm na trybunie C usłyszałem kilka "ciekawych" informacji... otóż: nasz wspaniały projektant stadionu pan O. ponoć nie uwzględnił w projekcie konstrukcji dachu obciążenia kolumnami nagłośnieniowymi o łączniej wadze ok 3t ! ( trybuna wschodnia ) kolejna rzecz to ciągłe zmiany(?!) na C w planach różnych instalacji ( ppoż , dso etc ) co wiąże sie z uciążliwym przekładaniem kabli. Przypomniałem sobie też o sytuacji sprzed kilku miesięcy kiedy to skradziono ok 160m kabla ( już położonego! ) więc jak widać nawet pożądnie zabezpieczyć placu budowy nie potrafią.Kiedy go zapytałem o to czy zdążą do lipca z robotą to wybuchł śmiechem i powiedział , że może tak ale 2011 roku. Mówi , że terminy ich gonią ale nie zdążą a za opóźnienia i tak nie dostają kar. Niema sie też co dziwić , że robota idzie im jak idzie , skoro sam szef "motywuje" ich słowami: "spokojnie chłopaki , bylebyście na Eoro 2012 zdążyli. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
W sumie to żaden nowy i zaskakujący pomysł bo tak to miało być od momentu jego wznoszenia. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ta budowa to istny zart... im blizej konca tym jest ciekawiej...
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale słuchajcie ,nigdzie na świecie karetki nie stoją na murawie .To jakaś paranoja chyba ,przecież karetka może stać na parkingu ,są służby medyczne ,melexy itp ... kto do cholery ubzdurał sobie karetke obok lini boiska i po co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
||
![]() Że niby jaka szczelina? Nie widzę technicznej możliwości przejazdu przez okrąglak - jedyny "wjazd i wyjazd" z niego to najnormalniejsze drzwi, na oko o szerokości 2m. Wjazd dla karetek musi mieć przepisowo bodajże min 4,5m. Wjazdy dla autokarów mają po 4,5m szerokości, więc żaden autobus nie powinien mieć problemu z wjechaniem tam.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale te czasy minely ale przepisy zostaly i stad te wjazdy i dleglosc lini bocznej do trybyny. Nasza pierwsza trybune E zaprojektowana taka szeroka aby z obu stron bylo odpowiednio wiele miejsca dla karetki itp. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wreszcie można obserwować postęp z montowania krzesełek na kamerce
![]() http://kamera2012.eu/krakow3/ http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ Powód: poprawa linku
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 10.06.2010 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
cos nie dziala ten link
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale syf. To wygląda jakby miało być oddane do użytku za rok. Ja się nie łudzę - będziemy grac pierwszą rundę na Hutniku. Nie dość, że budują archaiczny kurnik (nowoczesne kurniki wyglądają ładniej, nie mówiąc o stadionach) to jeszcze nie mogą się wyrobić na czas. Żal...
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.06.2010 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Coś ciężko im idzie to montowanie krzesełek.Miejmy nadzieję że w przyszłym tygodniu
przyspieszą. I tu moje pytanie czy ktoś może napisać do kiedy jest planowany montaż nowych siedzisk na trybunie zachodniej? I drugie pytanie do kiedy ma być zamontowana nowa murawa? ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Może być u nas kiedyś normalnie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W normalnym kraju ktoś za takie przekręty by ładnie beknął, a znając życie wszystko rozejdzie się po kościach. Precz z komuną !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Krzesełka to najmniejszy problem a Ci w kółko tylko jedno ... kiedy będą montowane krzesełka na wschodniej, zachodniej itp. Zachodnia trybuna jeszcze jest proszku, brak dachu a ci pytają o termin montażu krzesełek. Krzesełka to pikuś przy tym wszystkim. Ogarnijcie się jeden z drugim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pawilon jest okrągły?okrągły-to rondo zrobią i z pierszeństwem nie będzie problemu
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://zapodaj.net/30921cca5a92.jpg.html znak by na słupie powiesili i wszyscy byli by zadowoleni..
Ostatnio edytowane przez medyk : 10.06.2010 o godz. 19:40.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jezeli znikna te wjazdy po bokach trybun to jak dla mnie karetki moga jezdzic nawet przec szatnie pilkarzy. Odnosnie tego wjazdu to nie chce mi sie wierzyc zeby projektant byl az takim ulomem zeby tego nie sprawdzic. Ja rozumiem stadion to skomplikowany i ogromny projekt i nie kazdy moze to ogarnac ale wjazd to chyba w 1 klasie technikum budowlanego umieli by zaprojektowac, wiec spokojne.
![]() ,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|