murray napisał(a):

To jest dobry pomysł, tym bardziej, że my potrzebujemy sukcesów od zaraz. Dlatego chciałbym, żeby Sadlok przyszedł. Sceptycznie podchodzę natomiast do ściągnięcia Sobiecha. Owszem, potrafi znaleźć się w polu karnym, ale mam takie wrażenie, jakby był nieskoordynowany, tak jakoś dziwnie biega. Coś jak Burkhardt, który nie umiał zrobić przewrotu w przód. Jeśli chodzi o Glika, to jawi mi się on jako Pawełek środka obrony. Potrafi zagrać solidnie, ale również można mu założyć dwie siatki w czasie jednej akcji.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rzejewski.html
|
Nie mam nic przeciwko temu żeby Sadlok do nas przeszedł ale zamiana Głowacki na Sadlok to będzie osłabienie bo na dzień dzisiejszy Sadlok jest młodym utalentowanym obrońcą którego media promują już jako gwiazdę. Wg mnie Glik jest lepszym środkowym obrońcom od obrońcy Ruchu. Sadlok źle się ustawia , gubi krycie , jest za słaby fizycznie co było widać w ostatnim meczu jak go Torres przepchnął ale jest utalentowany i może być w przyszłości solidnym piłkarzem . Jednak nie można dawać mu miejsca w pierwszej 11 za darmo tak jak już część z Was wystawia go w pierwszym składzie Wisły na następny sezon. Nawet jeśli przyjdzie to niech sam wywalczy sobie to miejsce a nie z miejsca dać mu pierwszy skład a lepszego piłkarza posadzić na ławce . Nie miałbym nic przeciwko jakby na początku Sadlok był zmiennikiem lepszych Głowy i Marcela a na lewej obronie to jakoś go nie widzę. I jeszcze jedno murray - najpierw zobacz jak wygląda prawidłowo założona siatka a później pisz !