kibicwisły1906 napisał(a):

Człowieku a kto Ci karze kupować piłkarzy z Barcelony i innych klubów którym nie dorastamy do pięt pod każdym względem...
Poza ligą hiszpańską są też inne chciałbym zauwać....Gość gra w rezerwach bo jest za słaby na grę w zespołach Primera Division i Secunda Divsion i chcesz go sprowadzić bo w rezerwach strzelił 25 goli (ma 25 lat). Puknij się w łeb.....!!!
Dwa Alvarez to ten co nie potrafił celnie dośrodkować na głowę ani razu (zero asyst)......
|
Barcelonę i inne kluby Hiszpańskie podałem tylko jako przykład co nie zmienia faktu że bez względu na to czy w Hiszpanii czy Chorwacji dobry napastnik o wysokich umiejętnościach kosztuje. Chodzi mi o napastnika który od razu jest wzmocnieniem . Co do tego Soriano to widziałeś go w akcji w jakimś meczu? Ja powiem że nie ale pewnie Ty też nie więc dlaczego twierdzisz że jest słaby?To że narazie nie zrobił kariery w Hiszpanii nie znaczy że u nas nie będzie wzmocnieniem , u nas może być gwizadą, może ale nie musi . Podam Ci jeden przykład : Adrian Sikora w Polsce jeden z najlepszych napastników a w Secunda Division grzał ławę i nawet rzadko kiedy wchodził z niej. W rezerwach Barcelony gra kilku naprawdę dobrych piłkarzy i żeby tam mieć miejsce w pierwszej 11 trzeba sporo umieć. Ja nie nalegam na to by sprowadzić tego napastnika bo dla mnie jest najważniejsze by do Wisły przyszedł dobry napastnik a kto nim będzie to już sprawa drugorzędna byle by był dobry . Wydaje mi się że taki Nowak który chce najwyższy kontrakt mógłby co najwyżej pomarzyć o wchodzeniu z ławki w Secunda Division .
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie , Ty uważasz że on jest za słaby , ja jest lepszym wyjściem niż Nowak, Sosin czy Bosković. Jeśli wg Ciebie jest za słaby to kogo chciałbyś na jego miejsce?