Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2010, 01:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Widzę tu pełną radość większości forumowiczó;w bo nieziemski Soriano i Bosković mogą zasilić nasze szeregi. Ja bliżej jestem tego co napisał Baala i Uran 236. Jestem sceptykiem i przekonają mnie dopiero fakty.

Boskovic - król strzelców ligi czarnogórskiej. Moja odpowiedź - Owsiannikow - król strzelców ligi Mołdawskiej.... gówno zwojował w naszej rzekomo super słabej lidze. Bueno - król strzelców ligi Maltańskiej.... już trochę lepiej, ale też słabiutko. Maycon - z Białorusi.... wiadomo, żenada.
Skoro taki Bosković nie istniał w Serbii w Vojvodinie to wg mnie nie będzie istniał i w Wiśle.

Soriano - jakim cudem piłkarz jeżeli strzela 25 bramek na zapleczu Primera w Hiszpanii nie dostał szansy w Realu Saragossa, Valladolid czy Sportingu Gijon? A jeśli dostał to ile strzelił 2 bramki jak w Albacete? Może to drugi Arrubarena jest? Jest też jakiś Hiszpan w Polonii Warszawa co to Bóg wie ile miał zdziałać (Andreu) a nie umywa się do Adriana Mierzejewskiego.

Tacy piłkarze jak Boskovic czy Soriano to mogą być strzały - wypali nie wypali, a nie pewne transfery które nie tyle w pucharach co nawet w badziewnej naszej lidze mogą się nie sprawdzić. To ja już wolę albo "gwiazdy" naszej kopanej jak Sobiech Sadlok albo weteranów jak Cleber czy Ba sprowadzać do Wisły niż nie wiadomo co?
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co piac z zachwytu nad tym pilkarzem...ma 25 lat i gra w segunda division, wiec nie przesadzajmy. Bylo juz kilku kopaczy w naszej ekstraklasie z wiekszym stazem w tamtej lidze, a nawet wyzej, ktorzy mieli byc gwiazdami... Moze wypalic albo i nie, jesli transfer dojdzie do skutku(a co do tego tez mam watpliwosci). Napewno wyglada ciekawie, ale bez peanow na jego czesc .
Tak się rodzi plotka. Barcelona walczy o awans, jej rezerwy grają w lidze trzeciej a nie drugiej. Soriano został sprowadzony do rezerw Barcelony przed tym sezonem. Wcześniej grywał w różnych klubach, zaliczył nawet trochę występów w Primera Division, ale były to w znakomitej większości występy symboliczne. W trzydziestu-paru spotkaniach zaliczył trochę ponad 1000 minut na boisku do tego 2 bramki.
Odpowiedz cytując