Cytat:
znawca.. bo obejrzal jeden mecz
|
ale on ma racje bo skoro my ogralismy Kostaryke na Mundialu 2006 i bylismy w meczu z nimi faworytem to Kostaryka naprawde jest slaba. I tylko pokazuje to nasza sile gdzie w takich reprezentacjach ktore w Europie bylyby jakas 4 liga (gdzie my powiedzmy jestesmy w 3) szukamy pilkarzy (Diaz). Co do bramkarza to jednak to jest zupelnie inna fucha niz gracz z pola. U nas tez prawie nikt nie umie grac w pilke a bramkarzy mamy calkiem dobrych. Bramkarz to prawie sport indywidualny

Ja mam nadzieje ze sciagniemy tego Navasa bo chociaz nie widzialem go w akcji to widac ze chlop jest solidnym pilkarzem a ze musi po 3 bramki inkasowac bo koledzy nie umieja grac to trudno. Lepsza obrona to i z tylu bylby mniejszy wynik
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.