cinekw napisał(a):

|
Co do tego Soriano - to może się i wyróżnia w tej Barcelonie B i ma nienajgorsze umiejętnośći, ale problemem może być czy ten zawodnik będzie miał jakąkolwiek motywacje, żeby coś w naszej lidze pokazac? Przeciez Hiszpanie z Legii do Polski przyjechali na wakacje za które dostawali dużą kase.. Ktoś wspominał o przypadku Kalu Uche - niby też przychodził z rezerw Espanyolu, ale on mial wtedy 21 lat! Wybrał Wisłe bo chciał się rozwinąć. Mam nadzieje, że ten Soriano jeśli miałby przyjsc nię będzie Arruabareną.. Z tego Cissokho może być coś więcej choć nigdy o nim nie słyszałem, ale chłopak napewno będzie się chciał odbudować i będzie miał motywacje do gry. Bosković? To gość w podeszłym wieku i do tego z takiej ligi, co by nie mówić, dużo słabszej od Polskiej.. nie wiem czy Wisła chce za niego płacić czy bierze go za darmo, ale jeśli to pierwsze to wolałbym, żeby zamiast inwestować w takiego zawodnika poszukała kogoś młodszego.. Odra Wodzisław też przed sezonem sprowadzała króla strzelców ligi maltańskiej, Daniela Bueno - i co się okazało? Drewno. Tak samo Jagiellonia ktora wzięła Maycona z ligi białoruskiej, też król strzelców..tak samo, nie pokazał NIC. Owszem nie widziałem Czarnogórca w akcji, dlatego mam nadzieje że coś potrafi.
|
W podeszlym? 27 lat... sorry ale ile ty musisz miec zeby tak pisac;P
Soriano ma 25... z całym szacunkiem dla ligii maltanskiej to rezerwy barcelony waliły by tam po 15 goli na mecz...
Co do ligii białoruskiej to sie nie wypowiem bo się kompletnie w niej nie orientuje, wydaje mi sie tylko ze Maycon grał w Jagiellonii na innej pozycji ( skrzydło? ) i grał sporadycznie...
Hristov tez był królem strzelcow...:]