Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 16:22
Wracam po przedwcześnie (miałbyć do 7.06.2010) banie (- może dlatego ze był tez przedwcześnie dany...) i od razu chciałem powiedziec ze przenoszę swoją aktywność do tego tematu bo mam juz dość banowania i usuwania moich postów... Zwłaszcza tych dłuższych wypowiedzi...
Według mnie większośc moich postów była na temat a na pewno wielu pisze gorsze a jednak zostają nietknięte.
Nie będę już wnikał dlaczego, zgodnie z Waszymi zaleceniami będę dyskutował o tym co wiem w tym temacie...

a więc zeby formalnosci stało sie za dość...

"Gdybym był bogaty..."

to odniósł bym sie na początek do postu Tasio1906
- Ty chcesz zmian w naszym klubie czy zrzucasz bombę atomową zeby zniknął z ziemi?
- Tak naprawde to Wilczek cały czas taką rolę pełni tylko moze oficjalnie się tego nie podało
- Kontrakty sie konczą podanym przez Ciebie zawodnikom ( z wyjątkiem Hristova) 30 czerwca i nie spodziewałbym sie wielkich pożegnan przed czasem
- Sobiech - Sadlok - póki co myślą w klubie czy przebic Lecha bo woilą za te pieniądze wziąc z zagranicy..
Ruch sie uparł na sprzedaż w pakiecie ( chodzi o procent dla bylego klubu Sobiecha), ale według mnie nie jestesmy w stanie złożyc lepszej oferty niz Lech ( kupno obu i wypożyczenie Sadloka do Ruchu za darmo na rok, pensje płaci amica)...

Wiem ze to Twoje marzenia bo to taki temat, ale chciałem wpleść w to "gdybanie" troche faktów...
Ostatnio edytowane przez maci0s : 03.06.2010 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując