Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 00:19
ardianek napisał(a):Wyświetl post

My do dzis nie wiemy co z b-a-h, czy umowa jest zawieszona, zerwana, czy sa jakies rozmowy z inna firma.
Za BAH podziękuj rządowi. To oni doprowadzili do gorszej sytuacji finansowej w niektórych Polskich klubach w tym całej 1 ligi.
Nic tu Wisła nie miała do gadania. Oni zatem sporo, najlepsze komedie to były podczas tych przesłuchań gdzie od rana do wieczora siedział delikwent i na każde pytanie odpowiadał nie wiem lub nie pamiętam. Za pieniądze przeznaczone na te tygodniowe bzdety o niczym mogli dofinansować Polską piłkę.

Cytat:
Legia kupila trzech zawdonikow
Kupiła. Bo tam był jeden zawodnik zdolny do gry - Mucha.

Cytat:
konferencja na zywo w internecie
I do tego frytki.

Cytat:
prezentacja na stadionie (a la prezentacje w hiszpaniskiej lidze),
Szkoda że na pustym. Prezentacja niczym jak na Santiago Bernabeu.

Cytat:
my nie dosc ze nie mamy kogo prezentowac,
To się okaże.

Cytat:
to nigdy w zyciu nie bylo takiej prezentacji jeszcze
A chciałbyś takiej prezentacji? już więcej osób było w naszym okrąglaku.

Cytat:
Ze juz o transferach i zawodnikach, ktorymi sie interesujemy nie wspomne.
Kim się klub interesuje nie wiemy. Choćby ta lista zamieszczała kilka prawdziwych nazwisk to nie znamy całości, a przede wszystkim nazwisk, które siedzą w ich głowach.

Cytat:
Onyszko
Jak było na prawdę z Onyszko nigdy się nie dowiemy. Spekulacje medialne o dupę rozbić.

Cytat:
Do dzis sprawa stadionu jest nieuregulowana, a Majchrowski ktory oczywiscie nie jest za nami, stwierdzil ze Wisla zachowuje sie jak rozkapryszona Panna
Niech Pan Majchrowski wpierw wysprząta swoje biurko z małej flagi Cracovii to zaczniemy go traktować poważniej. I zaprzestanie z piciem lampki szampana bo po niej wypluwa z pyska słowa, których wypluć jako prezydent KRAKOWA nie powinien.
Poza tym skoro odpierdalają takie cyrki że nie wiadomo ile będzie toalet na stadionie, jaka będzie ilość miejsc czy ile Wisła będzie płacić za wynajem to trudno zasiadać do rozmów i podpisywać coś w ciemno.

Cytat:
Sadze, ze gdyby w klubie byl porzadek i choc cien profesjonalizmu, to 2 lata temu Lewandwoski przeszedlby do nas.
I byłyby takie problemy przy transferze jakie ma teraz balon. Z perspektywy czasu chyba lepiej się stało.

Cytat:
Gdyby ktos z Wsily wchodzil mu wtedy w d. tak jak amica,
Tego brakowało żeby Wisła wchodziła jakiemuś łebkowi w dupę, bez względu na jego umiejętności.
Gra w Wiśle to zaszczyt, a jak nie pasuje to won.

Musiałem, bo już mnie irytują po stokroć wywlekane te same jęki.
Nie ze wszystkim jest tak jak być powinno. Ale bez przesady. Za niedługo będziemy się dopieralać do klubowej sprzątaczki, która jest najgorzej ubrana ze wszystkich.
Ostatnio edytowane przez element : 01.06.2010 o godz. 00:40.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując