MatMario napisał(a):

|
Dlaczego używany jest argument że HK procesował się z Wisłą a nie ze np swoim pracodawcą, czy Cupiałem?
|
a kto był jego pracodawcą jak nie Wisła Kraków? do sądu skierował bodajże wniosek nie przeciwko Cupiałowi jako osobie fizycznej czy też TF Kable.
Cytat:
|
Stawianie tez że ci którzy nie myślą jak SKWK są gorsi, nie są kibicami, a jedynie kasa, kasa, kasa. Co to ****a jest?
|
Stawianie tez, że ci którzy nie myślą jak forumowicze TWSD są gorsi nie są kibicami a jedynie dbają o swoje interesy co to k....a jest?
Cytat:
|
Dla mnie stworzyliście kółko wzajemnej adoracji, przedstawiacie prawdy objawione i albo przyjmiesz albo jesteś kasa, kasa, kasa.
|
Dla mnie stworzyliście kółko wzajemnej adoracji, przedstawiacie prawdy objawione i albo przyjmiesz albo jesteś z tych "łysych w dresach i bez karków".
To dziwne, że w wielu sprawach miałem inne zdanie niż moi koledzy z rzekomego "kółka wzajemnej adoracji". Szkoda, że na spotkaniach innych głosów i poglądów nie słychać.
Cytat:
Tekst o Kasperczaku jest już nie wiem który w tym tonie.
Ile było tekstów o Kapce? Ja kojarzę jeden, krótki, słabo pojechany w porównaniu do tego. Ale oczywiście łatwiej bić teraz w Kasperczaka, bo tego Cupiał nie przyjmie tak dosadnie jak jachania z Kapką. No i Kasperczak może mniej niż Kapka.
|
"Tak dla Stawowego" to były dobre teksty
Mateusz ale za Kapki były wyniki więc kto wtedy na to zwracał uwagę.