|
Jak czytam o tym, że Adidas kojarzy się niektórym z "dresiarnią" i dlatego nie chcą, aby dostarczali sprzęt Wiśle, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Naprawdę jesteście tacy żałośni, że uważacie, że każdy, kto ma jakiś element garderoby marki Adidas jest "dresiarzem"? W ogóle, kim jest ten zmitologizowany przez Was i na pewno budzący w Was obrzydzenie dresiarz? (a przy okazji na pewno budzący też sporą dawkę strachu, którą to nazywacie obrzydzeniem, bo boicie się każdego, kto jest od Was większy, więc tłumaczycie sobie w Waszych główkach, że "skoro jest ode mnie większy, to na pewno głupi, a ja jestem mądry, bo tak uważam... a jak ma jeszcze dres, to już na pewno kretyn... no i ciągle jest większy ode mnie i boję się go, ale nigdy się do tego nie przyznam. Nazwę go idiotą, bo sam jestem mądry").
Wracając do tematu, to nigdy nie miałem zastrzeżeń do jakości wyrobów Umbro. To, że ktoś uważa ich za kiepską, nie wiem- prowincjonalną firmę, to świadczy tylko o tej osobie- jest zwykłym ignorantem i nie wie, o czym mówi, bo zna tylko Adidasa i Nike (pewnie perfumy Adidasa też ceni wyżej niż np. zapachy Zegny).
Powyższa wizualizacja bardzo mi się podoba, oprócz oczywiście herbu SA zamiast Białej Gwiazdy, ale trudno oczekiwać, żeby nasi działacze zajmowali się takim "detalem", kiedy nie wiedzą co się dzieje ze stadionem, czy innymi pracownikami klubu. Mam nadzieję, że kiedyś Biała Gwiazda wróci na koszulki.
No i na koniec- Adidas nie jest (będzie) tu po to, żeby dodać Wiśle prestiżu, tylko weszli we współpracę z nami, aby ten swój prestiż podnieść, bo chyba niektórym mylą się priorytety.
|