Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 23:16
ooona napisał(a):Wyświetl post
O naiwności - naprawdę jeszcze wierzycie, że złożylismy niebieskim ofertę zakupu? A co jeszcze bardziej mnie dziwi - otóż wiara, że ewentualna kasa ze sprzedaż Marcelo lub/i Głowy będzie zainwestowana w duet panów "S". Te pseudotransfery z Ruchu to wyłącznie fakty prasowo-menagerskie. Porzućcie nadzieje, na takie wzmocnienia. Realne - to piłkarze z kartą w ręku.
Ofertę może i złożyliśmy, wszak byli w Krakowie, a napisanie papierka i postawienie kolacji niewiele kosztuję.
Tyle, że z tej oferty nic nie wyjdzie, bo to zwykłe mydlenie oczu i jak ktoś słusznie napisał, próba poprawienia wizerunku klubu. Za chwilę się dowiemy, że transfer nie doszedł do skutku, bo Ruch nie chciał opuścić ani złotówki, ale Wisła jest czysta, bo oczywiście kupić chciała.

G...o prawda.

Jakby Wisła miała taką kasę, to by sprowadziła Makinwę, a jeśli jestem dobrze poinformowany, a sądzę, że jestem, wszystko się rozbiło o zbyt wysokie zarobki zawodnika.

Będą 2-3 transfery bezgotówkowe w tym roku i to wszystko. A najgorsze, że odejście Głowy i Marcelo jest realne.

Dobrze, że mamy Jopa. Niezły stoper, no i bramkostrzelny. Jeśli mu się pokaże, do której bramki.
Odpowiedz cytując