Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 01:17
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
1q2,

Obawiam się, że wyborcy PO nie doczekają się nagranych na czarnych skrzynkach słów "Ląduj, dziadu"
Ja wiem że Ty wiesz co z tego się wyłania i że żadne ląduj dziadu jest tu nie potrzebne.Wiesz też dobrze że żadnego rozkazu nie mogło być bo po prostu nikt pilotowi rozkazywać nie może(choć L.K próbował rozkazywać w przeszłości).
Wiem też że mimo iż czujesz co tam się działo - 'oficjalnie' tego nie napiszesz i nikt przychylny Jarkowi bądź nieprzychylny Komorze, tego nie napisze i to mnie rozwala najbardziej - że ludzie będący zwykłymi obserwatorami , nie mającymi żadnych korzyści finansowych(jak politycy czy dziennikarze) - będą okłamywać samego siebie i resztę ,byle by tylko 'nasi' byli górą.
Pewnie że można wtedy zrobić z Komorowskiego zwolennika aborcji , milczeć o locie który wiadomo już dziś że był skandaliczny i już nie mając najmniejszego argumentu - napisać że przecież rozkazu nie było - ja pójdę dalej - pistoletu pilotom też nikt najpewniej do głowy nie przyłożył ani sterów im nie wyrwał - to też trzeba podkreślić

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że rozgryzłem sytuację w PO. W przypadku przegrania wyborów wygra Tusk.
Wygra Tusk i najpewniej wygra PO - nie czarujmy się, władza to wybory parlamentarne - Jeśli teraz wygra Komora, któremu daleko do prezydentury a już teraz jak coś powie to się kompromituje , to w PO będzie można walić jak w bęben - Oni niczego nadzwyczajnego nie zrobią więc wg mnie będą tracili także tym że w końcu mają pełnie władzy i nic z tego nie wynika.
Jak wygra Jarek to jest duża szansa że w końcu nie wytrzyma bycia świętym i będzie odwrotna sprawa , czyli będzie ciśnienie by cała władza nie powróciła znów do Pisu.

ps chyba że nie doceniam Jarka i on dojedzie ze świętością aż do wyborów parlamentarnych
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.05.2010 o godz. 01:30.
94 - Allah Akbar!!