Fuks napisał(a):

do niego mam wiele, ale nie chce sie wdawac w dyskusje, bo dyskusje polityczne na forach internetowych kompletnie mnie nie interesują. Chociaz musze przyznac, ze jak słysze i widze Jarka mowiącego o wsparciu dla rządu czy te jego inne "ugodowe" odzywki, to strasznie mnie to kłuje, ta jego przemiana razi mnie w oczy 
A tutaj nie pisałem raczej o nim, a bardziej o jego elektoracie, a wlasciwie tej 'maryjnej' czesci wspomaganej "prawdziwymi Polakami' , ktorych zachowanie najzwyczajniej mnie smieszy. Skandowanie "dziękujemy" czy śpiewanie hymnu w takiej sytuacji jest dla mnie troche żenujące, i ponizej pewnego poziomu, ale niczego innego sie nie spodziewałem. Czy podobne elementy zdarzają sie na innych wiecach, innych kandydatow nie wiem, nie mialem okazji ogladac (ale jest to powiedziałbym dosc charakterystyczne dla pewnej grupy ludzi z tych popierających PiS). Taktyka kampanii zeby Jarek jak najmniej sie pokazywał i jak najmniej mówił jest naprawde świetna i genialna, bardzo dobry pomysł i dotychczas rownie dobra realizacja, pozostaje kwestia tylko ile czasu dadzą rade to utrzymać, i czy Jarkowi sie jednak z czasem coś nie wyrwie
|
Obejrzyj sobie jeszcze raz wieńce złotoustego Bronka ,albo przypomnij sobie poliyke "miłosci 'Platformy.