Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2010, 16:53
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Tu niechodzi o panikowanie z Onyszką, a o panikowanie z ogółem transferów, których u nas najzwyczajniej brak...
Ja się pytam gdzie jest kasa z transferu Ćwielonga...? W czarnej du*ie....dziurze znaczy się...
Uogólniając nasi zawodnicy starczeją się obniżając swoje umiejętności bądź klub ich sprzedaje, a nikt nie robi nic w celu uzupełnienia dziur...nie mówię już nawet o wzmacnianiu zespołu bo tego to ja już od dobrych kilku lat nie pamiętam...
Co okno transferowe to my jesteśmy słabsi zamiast na odwrót :/

Powtórze słowa jednego z moich poprzedników...

"Kończ waść, wstydu oswzczędź..."
Po pierwsze - to nie jest forum "Bravo Girl", ani emo-gotyk. Będzie ktoś robił nam złą opinię, to się pożegnamy.

Po drugie - zastanów się, ile mogło kosztować wypożyczenie Hristova i kontrakt dla niego. A okienko wcześniej - wypożyczenie Alvareza i zakup Kirma. Jak już to zrobisz, to nie powtarzaj więcej bzdur.

"Kończ waść, wstydu oszczędź..." - dobra rada. Może warto się do niej zastosować?

Jeżeli ktoś ma zamiar przeżywać tu trudy okresu dojrzewania, to niech lepiej przemyśli to jeszcze raz. To, że robi obciach sobie mało mnie obchodzi, tyle, że to jest forum kibiców Wisły Kraków. I radzę o tym pamiętać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując