dj_ibutti napisał(a):

|
Nie chcę Cię ranić, ale jakoś kiepsko Ci wychodzi trzymanie tego swojego "poziomu", a może jednak to "poziom" nie za wysoki?
|
Hej - ja przynajmniej próbuję. Ty dwie godziny pracowałeś nad odpowiedzią i efekty nie zwalają z nóg (staram się być taktowny żeby Cie nie zniechęcać - mimo wszystko wolę kiedy próbujesz się odnieść do tego co napisałem, niż
tylko ośmieszyć i obrazić).
dj_ibutti napisał(a):

|
Ależ ja umiem nabrać dystans do na naszego byłego trenera, ba nawet do Liczki mam dystans. Ale nie mogę znieść faktu, jak moderator może posługiwać się obraźliwym, prześmiewczym językiem w stosunku do pracownika klubu. Jakby mi się chciało to bym przeszukał Twoje posty i znalazł z tysiąc "złotoustych", "Maciusiów", "wielkich trenerów" itp.
|
To nie czytaj moich postów. Nie zamierzam przed nim klękać, mam prawo do własnej oceny jego poczynań, czas chyba po temu też najlepszy z możliwych.
dj_ibutti napisał(a):

|
Rozumiem, że fakty w postaci 2 MP i pozostawienia drużyny na 1. miejscu w tabeli (z którego Kasperczak - stosuję Twoją teorie o pełnej odpowiedzialności trenera - zrobił 2.) Cię nie przekonują do tego stopnia, że musisz przypisywać Skorży winę za wszystko. W końcu to "Maciuś" zwolnił Bednarza, poszedł i wybłagał u Cupiała, żeby dał mu pełnie władzy, zwolnił Falka i zniszczył marketing, zwolnił Ochalika, ale potem go ułaskawił, zablokował plany budowy bazy treningowej, lobbował za tym, żebyśmy grali w Sosnowcu, a na końcu powiedział Cupiałowi, że "za pieniądze to każdy może kupić drewno, ja kupię Ci drewno za bezcen".
|
2 MP mają się nijak do oceny jego działań w tej rundzie - szczególnie jeśli oceniamy zmiany w pionie sportowym i transfery. Czysta demagogia.
W dodatku przypisujesz mi poglądy których nie wyraziłem, co jest po pierwsze chamstwem, po drugie - pod względem merytorycznym jest pospolitą erystyką. Lub wyjątkowo marną ironią - ciężko mi to ocenić.
dj_ibutti napisał(a):

|
Doprawdy nie wiem, w jakim Ty Świecie żyjesz, albo w jakim stopniu "poinformowany" jesteś, że przypisujesz winę Skorży za obecną sytuację Wisły. Mogę się zgodzić, że tzw. chemia się wypaliła, że drużyna grała kiepsko stylowo i została źle przygotowana do sezonu. Proszę Cię, przedstaw mi dowody, że co do reszty to też wina Skorży.
|
Wszystkie dowody? Łącznie z mikrofilmami, nagraniami z "gwoździa", tajnymi raportami moich wtyczek? Niestety - wówczas bym się zdekonspirował. Pozostaje Ci tylko ocenić zawartość merytoryczną moich postów i na jej podstawie wyrobić sobie zdanie co do ich prawdziwości/prawdopodobieństwa. Zakładając, że je w ogóle w całości przeczytałeś.
Mam co do tego swoje wątpliwości.