Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2010, 01:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zniżę się do Twojego poziomu i odpowiem tak: gdybym potrafił, to pewnie bym napisał. Świetny żart z tym kokluszem, sam wymyśliłeś?

A teraz wchodzę poziom wyżej - lojalnie ostrzegam, możesz się w nim nie odnaleźć.

Nie chcę Cię ranić, ale jakoś kiepsko Ci wychodzi trzymanie tego swojego "poziomu", a może jednak to "poziom" nie za wysoki?

Cytat:
Twoja odpowiedź była zwyczajnym, głupim atakiem na moją osobę i w ogóle nie odniosła się do tego, co napisałem. Jeżeli nie umiesz nabrać dystansu do naszego byłego trenera, to może lepiej nie czytaj moich postów? A już na pewno na nie nie odpowiadaj, nie w ten sposób.

Zauważ, że poświęciłem odpowiedzi na Twój post o wiele więcej czasu, niż powinienem. Bo generalnie dwuzdaniową złośliwość powinienem po prostu olać lub usunąć.
Ależ ja umiem nabrać dystans do na naszego byłego trenera, ba nawet do Liczki mam dystans. Ale nie mogę znieść faktu, jak moderator może posługiwać się obraźliwym, prześmiewczym językiem w stosunku do pracownika klubu. Jakby mi się chciało to bym przeszukał Twoje posty i znalazł z tysiąc "złotoustych", "Maciusiów", "wielkich trenerów" itp.

Rozumiem, że fakty w postaci 2 MP i pozostawienia drużyny na 1. miejscu w tabeli (z którego Kasperczak - stosuję Twoją teorie o pełnej odpowiedzialności trenera - zrobił 2.) Cię nie przekonują do tego stopnia, że musisz przypisywać Skorży winę za wszystko. W końcu to "Maciuś" zwolnił Bednarza, poszedł i wybłagał u Cupiała, żeby dał mu pełnie władzy, zwolnił Falka i zniszczył marketing, zwolnił Ochalika, ale potem go ułaskawił, zablokował plany budowy bazy treningowej, lobbował za tym, żebyśmy grali w Sosnowcu, a na końcu powiedział Cupiałowi, że "za pieniądze to każdy może kupić drewno, ja kupię Ci drewno za bezcen".

Doprawdy nie wiem, w jakim Ty Świecie żyjesz, albo w jakim stopniu "poinformowany" jesteś, że przypisujesz winę Skorży za obecną sytuację Wisły. Mogę się zgodzić, że tzw. chemia się wypaliła, że drużyna grała kiepsko stylowo i została źle przygotowana do sezonu. Proszę Cię, przedstaw mi dowody, że co do reszty to też wina Skorży.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując