wolfy napisał(a):

Zniżę się do Twojego poziomu i odpowiem tak: gdybym potrafił, to pewnie bym napisał. Świetny żart z tym kokluszem, sam wymyśliłeś?
A teraz wchodzę poziom wyżej - lojalnie ostrzegam, możesz się w nim nie odnaleźć.
|
Nie chcę Cię ranić, ale jakoś kiepsko Ci wychodzi trzymanie tego swojego "poziomu", a może jednak to "poziom" nie za wysoki?
Cytat:
Twoja odpowiedź była zwyczajnym, głupim atakiem na moją osobę i w ogóle nie odniosła się do tego, co napisałem. Jeżeli nie umiesz nabrać dystansu do naszego byłego trenera, to może lepiej nie czytaj moich postów? A już na pewno na nie nie odpowiadaj, nie w ten sposób.
Zauważ, że poświęciłem odpowiedzi na Twój post o wiele więcej czasu, niż powinienem. Bo generalnie dwuzdaniową złośliwość powinienem po prostu olać lub usunąć.
|
Ależ ja umiem nabrać dystans do na naszego byłego trenera, ba nawet do Liczki mam dystans. Ale nie mogę znieść faktu, jak moderator może posługiwać się obraźliwym, prześmiewczym językiem w stosunku do pracownika klubu. Jakby mi się chciało to bym przeszukał Twoje posty i znalazł z tysiąc "złotoustych", "Maciusiów", "wielkich trenerów" itp.
Rozumiem, że fakty w postaci 2 MP i pozostawienia drużyny na 1. miejscu w tabeli (z którego Kasperczak - stosuję Twoją teorie o pełnej odpowiedzialności trenera - zrobił 2.) Cię nie przekonują do tego stopnia, że musisz przypisywać Skorży winę za wszystko. W końcu to "Maciuś" zwolnił Bednarza, poszedł i wybłagał u Cupiała, żeby dał mu pełnie władzy, zwolnił Falka i zniszczył marketing, zwolnił Ochalika, ale potem go ułaskawił, zablokował plany budowy bazy treningowej, lobbował za tym, żebyśmy grali w Sosnowcu, a na końcu powiedział Cupiałowi, że "za pieniądze to każdy może kupić drewno, ja kupię Ci drewno za bezcen".
Doprawdy nie wiem, w jakim Ty Świecie żyjesz, albo w jakim stopniu "poinformowany" jesteś, że przypisujesz winę Skorży za obecną sytuację Wisły. Mogę się zgodzić, że tzw. chemia się wypaliła, że drużyna grała kiepsko stylowo i została źle przygotowana do sezonu. Proszę Cię, przedstaw mi dowody, że co do reszty to też wina Skorży.